Commerciële inspecties door bouwkundige keuring Rotterdam

Commerciële inspecties door bouwkundige keuring Rotterdam

Of u nu een commercieel vastgoed koopt, least, bouwt, verbouwt of repareert, u investeert aanzienlijk in tijd, geld en middelen. Niet weten of raden bij de conditie van een woning voordat u deze investering doet, kan gevolgen hebben die u misschien niet wilt of kunt veroorloven.

Een gedetailleerde bouwtechnische keuring van commercieel vastgoed helpt u om:

Begrijp de huidige staat van de woning, de levensduur van zijn systemen en dienovereenkomstig het budget voor onderhoud, reparatie en vervanging van items – oudere gebouwen kunnen in dit gebied bijzonder problematisch zijn

Bepaal of werk dat momenteel wordt overwogen, haalbaar is en zowel praktisch als binnen het budget kan worden gerealiseerd

Betere plannen voor de bouw, verbouwing en reparatie van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke constructie, waardoor het risico van kostbare overschrijdingen, vertragingen in de planning en slecht vakmanschap wordt verminderd.

 

Wat kan bouwkundige keuring Rotterdam voor u betekenen?

Onze professionele inspecteurs zijn getraind in het beoordelen en evalueren van de mechanische, sanitaire en elektrische systemen die te vinden zijn in commercieel onroerend goed. Ze hebben ook uitgebreide kennis over reparaties en milieukwesties in verband met deze systemen. Onze inspecteurs voorzien u van substantiële vastgoedgegevens die de staat van het gebouw documenteren en zorgen voor de kwaliteit van de afwerking die binnen de structuur wordt gebruikt. Bovendien hebben onze inspecteurs een vergunning om bemonstering, testen en analyse uit te voeren voor een onbeperkt aantal verontreinigingen en/of gevaren, zoals radon, vocht, luchtkwaliteit binnenshuis, schimmels, verf op loodbasis, elektromagnetische velden, septische systemen en bacteriën/lood/nitraten in water.

 

Bouwkundige keuring Rotterdam inspecteer alle soorten commercieel onroerend goed

Onze commerciële inspectiediensten omvatten alle soorten commercieel onroerend goed, waaronder:

Kleine flatgebouwen

Scholen

Kerken

Camp voorzieningen

Geconverteerde residentiële huizen

Hotels, motels en andere horecadiensten

Industriële magazijnen

Productiefaciliteiten

Gebouw met meerdere gezinnen, meerdere verdiepingen of met meerdere eenheden

Kantoorgebouwen

Professionele ruimtes met of zonder woningen

Residentiële complexen

Restaurants

Winkels/Complexen

Scholen

Opslagfaciliteiten

 

Bouwkundige keuring Rotterdam kan de volledige woning/het pand inspecteren of een gedeeltelijke inspectie uitvoeren op één kamer, één eenheid, één systeem, één gebouw of een verscheidenheid aan inspectiecombinaties en de kosten kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Onze professionele en mondige medewerkers zullen u voorzien van een grote hoeveelheid informatie over het onroerend goed, inclusief suggesties en kostenramingen voor reparatie/vervanging, onderhoudsaanbevelingen en tips voor energiebesparing.

https://bouwkundige-keuringrotterdam.nl