Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze originele feestlocatie in Maastricht zal men niet snel vergeten

Heeft u iets te vieren? Dan kunnen de voorbereidingen van het feest beginnen. De gastenlijst moet opgesteld worden, de datum geprikt en natuurlijk moet er een feestlocatie gekozen worden. Wanneer u een personeelsfeest of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseert, is een originele locatie wel zo leuk. Zo weet u zeker dat uw gasten het feest niet snel zullen vergeten. Voor een unieke feestlocatie in Maastricht heeft Rederij Stiphout een locatie die u geheid verrast!

Beleef een onvergetelijke avond

Verras uw gasten en laat uw feest plaatsvinden op een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout. Dit sfeervolle en comfortabele schip biedt een prachtige, mobiele feestlocatie voor minstens 45 genodigden. Vaar door de wateren in Maastricht en daarbuiten in de rest van Limburg terwijl u geniet van een onvergetelijke avond vol entertainment, eten en drinken. Kies uit een van de vele arrangementen die zij aanbieden voor overheerlijk eten en een all inclusive behandeling. U kiest zelf de afvaartlocatie, aankomst- en vertrektijd en welke heerlijke gerechten er geserveerd worden. Tevens is het mogelijk om zelf de tijd te kiezen wanneer de uitgebreide maaltijd geserveerd wilt hebben. Ook aan entertainment is gedacht en daarom kiest u uit extra vermaak met een themacruise of ander entertainment. Kies uit diverse thema’s, muziek, casinomogelijkheden en goochelaars om de avond compleet te maken.

Plaats een reservering

Samen met uw gasten beleeft u een unieke ervaring tijdens deze varende feestavond op onze originele feestlocatie in Maastricht. Ziet u het wel zitten om al varend uw feest te vieren? Wees er dan snel bij en reserveer direct een schip met het door u gekozen arrangement. Ook is het mogelijk om vooraf uw arrangement en wensen met hen te bespreken voor een feest op maat. Zo weet u zeker dat deze feestlocatie in Maastricht niet alleen origineel is, maar ook aan uw verwachtingen voldoet.

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Beleef een onvergetelijke dag bij een escape room in Amsterdam

In de Biesbosch wandelen is een moment van rust

Met de Thule Coaster XT wandelt en fietst u zorgeloos met uw kind