Living Smart
Image default
Attracties

Een compleet dagje uit in deze indoor speeltuin nabij Tilburg

Zoekt u een leuke indoor speeltuin die niet ver van Tilburg gelegen is? Kies dan voor een uitje naar Kids Wonderland in Molenschot! Hier beleven kinderen de tijd van hun leven met uitdagende speeltoestellen en spannende attracties, die natuurlijk wel veilig en kindvriendelijk zijn gemaakt. Tot 19.00 is deze indoor speeltuin nabij Tilburg geopend. Dit betekent dat u en uw kinderen op de donkere dagen genieten van prachtige sfeerverlichting. Op de dagen dat het lekker weer is, kunnen de kinderen ook genieten van de uitgebreide buitenaccommodatie. Daarnaast neemt u plaats op het terras, waar u als ouder of begeleider kunt genieten van een hapje en een drankje en de kinderen goed in de gaten kunt houden. Zo beleeft ook ú een ontspannend dagje uit!

Perfect voor kinderfeestjes en schoolreisjes

Kids Wonderland in Molenschot, nabij Tilburg, heeft een indoor en outdoor speeltuin die ideaal is voor complete dagjes uit. Daarom is dit avonturenpark ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes uitermate geschikt. Hiervoor zijn speciale arrangementen beschikbaar die u eenvoudig kunt boeken. Voor kinderfeestjes kiest u bijvoorbeeld ook uit diverse thema’s, waaronder het wonderfeest, avonturenfeest en Linny & Berry Feest. De arrangementen zijn voor kinderfeestjes vanaf vijf kinderen te reserveren. Gaat u met de kinderen op schoolreisje? Dan mag u als begeleider gratis mee en genieten de kinderen van onbeperkt ranja.

Geniet van een lekker hapje en een drankje

Naast de indoor speeltuin, vindt u bij Kids Wonderland nabij Tilburg ook een horecagelegenheid en terras. Zowel binnen als buiten kunt u dus samen met het gezelschap genieten van een heerlijk hapje en een drankje. De menukaart staat vol met kindvriendelijke gerechten. Met lekker eten en drinken wordt een uitje naar Kids Wonderland helemaal compleet! Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website en bekijk de verschillende mogelijkheden. Stel eventueel uw vragen door contact op te nemen met de medewerkers van dit avonturenpark.

https://www.kidswonderland.nl/