Living Smart
Image default
Vloeren

Expert in vloercoating

Naast de populaire gietvloer is er tegenwoordig vloercoating wat net eeven iets anders werkt. Vloercoating is net even iets dunner en daardoor wat goedkoper. In dit aritkel vertellen we u graag wat meer over de verschillen tussen de normale gietvloer en de dunnere vloercoating. Hierdoor wordt het maken van een keuze voor uw nieuwe vloer net even iets gemakkelijker. De bron van dit artikel is Vleorcoatinexpert.nl, hier kunt u terecht als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om vloercoating aan te laten brengen.

 

Wat is vloercoating precies?

Zoals hierboven beschrevne is vloercoating een ander type kusntstof vloer dat een stuk dunner is. Een gietvloer is meestal 3 millimeter dik en vloercoating slechts een enkele millimeter. Hierdoor is er minder kunststof nodig en wordt de vloer een stuk goedkoper en sneller aangebracht ook nog. 

 

Wanneer kiezen voor vloercoating?

Hoewel vloercoating een stuk voordeliger is dan een reguliere gietvloer is vloercoating niet voor alle toepassingen geschikt. Als er erg zware machines gebruikt worden kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een epoxyvloer. Als het voor een woning is waar je langere tijd in wil wonen dan kan je beter kiezen voor een gietvloer. Vloercoating gaat namelijk net even iets minder lang mee maar is behalve deze voor vrijwel alle toepassingen geschikt. 

 

Advies nodig?

Als u meer wil weten over gietvloeren en vleorcoating dan kunt u klikken op éen van de linkjes in dit artikel of een bezoekje brengen aan G-vleoren in Amsterdam. hier vindt u ervaren specialisten die al vele mensen geholpen hebben aan een gietvloer of vloercoating van hoge kwaliteit!

http://www.vloercoatingexpert.nl