Living Smart
Image default
Verwarming

Het alternatief op een gas cv is ionisatie verwarming.

Het alternatief voor de gas cv ketel is ionisatie verwarming!

Nu nog redelijk onbekend is de ionisatie cv ketel. Heel vreemd want deze heeft ten opzichte van de elektrische of gas cv ketel veel voordelen.

Binnenkort moet iedereen van het gas af maar een echt alternatief is er tot nu toe nog niet. Zo wordt er veel gesproken over de warmtepomp maar deze nemen veel ruimte in beslag en maken veel herrie. Het beste alternatief is dan nog de elektrische cv ketel. Deze is klein, maakt weinig herrie en hebben een hoog rendement. Naast de elektrische cv ketel is nu de ionisatie cv ketel leverbaar. Deze warmt het water in uw leidingen op door middel van het ionisatie proces. Het verwarmen van het water gebeurd gemiddeld 30% sneller dan de traditionele elektrische cv ketel. Daarnaast is er tussen de 20 en 30% minder vermogen nodig om een ruimte te verwarmen met een rendement van wel 98%.

Het monteren van een ionisatie cv ketel is heel eenvoudig. Ook kan deze in bestaande situaties vaak gemonteerd worden, neemt zeer weinig ruimte in beslag, heeft weinig onderhoudt nodig dit mede doordat een rookgasafvoer niet nodig is. De zeer veilige manier van elektrische verwarmen wordt geleverd compleet met digitale controllers.

Het prinicipe van de ionisatie cv ketel is al heel oud. Het is ontworpen om onderzeeers mee te verwarmen. Deze moeten op een betrouwbare en eenvoudige onderhoudsarme manier de ruimtes van de boot verwarmen. Door patenten is het een lange tijd voor algemeen gebruik niet mogelijk geweest van deze techniek gebruik te maken. Gelukkig is dit veranderd en kan ook u een ionisatie cv ketel aanschaffen.

Als u meer wilt weten van ionisatie verwarming raad ik u aan een kijkje te nemen op de website van ElektrischeKachel.EU

http://www.elektrischekachel.eu/Ionisatie-verwarming

Gerelateerde artikelen

Aanvullingen op een elektrische CV ketel

Zonder de hulp van Kuiper en Zonen BV, waren we nooit hier achter gekomen

Eenvoudig verwarmen met de Elterm elektrische CV