Living Smart
Image default
Entertainment

Kies ervoor om een prachtig rad van avontuur te kopen

Een rad van avontuur, ofwel rad van fortuin, is een uitstekende manier om bezoekers en klanten te engageren. Bij Spetr kunt u online uw eigen, op maat gemaakte rad van avontuur bestellen. Dat betekent dat zij deze uit kunnen voeren in de kleuren van uw huisstijl, met afbeeldingen of persoonlijke teksten die ieder rad zijn eigen, unieke product maakt. Maak direct een goede indruk door uw klanten een zwier te laten geven aan uw gepersonaliseerde rad van fortuin.

Verschillende soorten rad van fortuin

Als u een op maat gemaakt rad van avontuur gaat kopen, wilt u uiteraard exact de uitvoering waar u naar zoekt. Bij Spetr is er dan ook zeer veel mogelijk. Zij bieden de volgende configuraties standaard aan als basis voor uw eigen rad:

  • Verrijdbaar rad van avontuur
  • Walking wheel of fortune
  • Rad van avontuur inclusief verlichting
  • Tafelmodel
  • Rad van avontuur met achterwand

Zodra u de uitvoering van het rad van avontuur dat u wilt kopen heeft bepaald, kunt u de invulling van de taartpunten van het rad gaan creëren. Als u moeite heeft om de juiste inspiratie te vinden, kunt u een beroep doen op het team van Spetr. Zij staan klaar om u te assisteren met de concepten die zij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Zo krijgt u altijd een rad dat precies past bij uw noden en wensen. Wel zo prettig!

Spring in het oog met een op maat gemaakt rad

Het rad van avontuur dat u bij Spetr kunt kopen heeft standaard een diameter van 80 centimeter. Zo zijn de taartpunten goed leesbaar, zelfs van een afstand. Ook zal het formaat in combinatie met de kleuring absoluut de aandacht trekken. Mocht u een kleiner, of zelfs een nóg groter rad willen, dan kunnen zij dit bij dit bedrijf absoluut voor u realiseren. U kunt contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf voor meer informatie, of het doorgeven van uw eigen wensen voor uw rad van avontuur op maat.

https://www.spetr.nl/

Gerelateerde artikelen

Glow in the dark midgetgolf is hét ultieme uitje voor het hele gezin

De loterij winnen

Cadeaus voor kinderen