Living Smart
Image default
Bouwen en verbouwen

Lampen voor onder de overkapping kopen

Bent u van plan om lampen te kopen voor onder de overkapping? Dan is het raadzaam om van tevoren te bepalen welke soort verlichting er nodig is. Of u nu een kleine of een grote overkapping heeft, goede lampen zijn van groot belang. Op deze manier kunt u niet alleen mooie sfeerverlichting aanbrengen, maar heeft u ook de beschikking over een goede lichtbron als dat nodig is. Bij Ledlogic vindt u daarom een groot assortiment LED-lampen welke geschikt zijn voor onder de overkapping. Of dit nu een veranda, carport of terrasoverkapping is, we hebben voor iedere toepassing de juiste LED-lampen.

Buitenverlichting aanbrengen onder de overkapping

Voordat u een keuze maakt voor het soort LED-verlichting, is het ook belangrijk om te kijken of de lampen voor onder de overkapping geschikt zijn als buitenverlichting. Dit betekent dat deze lampen bestand zijn tegen vocht en natte weersinvloeden. Zo worden gevaarlijke situaties zoals bijvoorbeeld kortsluiting voorkomen. Buitenlampen voor onder de overkapping zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om kleine LED-lampen voor onder de overkapping te verwerken in het plafond of de wand, maar ook opbouwspots van LED zijn een goede optie om te gebruiken als buitenverlichting.

Welke verlichting of lampen zijn geschikt voor een houten overkapping of carport?

Welke soort lampen u graag onder uw overkapping wilt aanbrengen is geheel afhankelijk van uw doelstelling en hoe de overkapping gebruikt wordt. Een carport heeft een grotere en meer heldere lichtbron nodig als een overkapping in de tuin. Hier mag het licht meer gedimd en warm zijn voor een prettige en sfeervolle ambiance. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lampen voor onder de overkapping te kopen die dimbaar zijn. Zo heeft u altijd de beschikking over diverse soorten verlichting.

Onopvallende LED-lampen voor de overkapping online kopen

Zeker als het om een veranda of een terrasoverkapping gaat, hoeft een lichtbron niet direct opvallend te zijn. Wilt u werken met LED-verlichting die zo veel mogelijk wegvalt in de constructie van de overkapping? Kies dan voor inbouwspots die volledig kunnen worden geïntegreerd. Op deze manier vallen de lampen voor onder de overkapping weg in de wand of de vloer zodat er een strak geheel ontstaat.

https://www.ledlogic.nl/lampen-voor-onder-overkapping