Living Smart
Image default
Horeca

Smaakvolle gerechten uit de oven bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Antonio’s Eethuys in Spakenburg is een sfeervol en intiem bistro restaurant waar u geniet van een heerlijke lunch of smaakvol diner. De gezellige sfeer die in het restaurant hangt geeft uw avondje uit een extra dimensie. Neem plaats aan een van de knusse tafeltjes naast de gashaard en laat u betoveren door de vlammen. Of kiest u er eerder voor om op het zonovergoten terras te genieten van een lekkere lunch of bites bij de borrel? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg heten ze u met een glimlach welkom!

Maak een keuze uit de uitgebreide menukaart

Uiteraard gaat u niet alleen voor de intieme en gezellige sfeer naar dit bistro restaurant in Spakenburg. U wilt natuurlijk ook genieten van goed en lekker eten. Gelukkig is dat bij dit restaurant geen probleem en heeft u keuze uit een zeer uitgebreide menukaart. Van klassiek tot chique – u ziet het allemaal staan bij de verrassende lunch-, diner- en borrelgerechten. Bij dit uitgebreide menu zit er dus voor iedereen wel iets tussen. Hoewel Spakenburg bekendstaat als een oer-Hollands vissersdorp, weten de chef-koks bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg ook hoe ze vlees moeten bereiden op de beste manier. Dit doen ze in de Mibrasa houtskooloven waardoor de gerechten een authentieke grillsmaak krijgen. Daarnaast heeft u bij Antonio’s Eethuys ook ruime keuze als u glutenvrij of vegetarisch eet.

Reserveer direct uw tafeltje

Wilt u zeker zijn van een tafeltje bij dit heerlijke bistro restaurant in Spakenburg? Wacht dan zeker niet te lang om uw tafel te reserveren zodat u gaat genieten van een heerlijke avond uit of een gezellige lunch. Het is mogelijk om een tafel te reserveren via de website, maar het staat u ook vrij om even te bellen naar het restaurant. Dan helpt een van de medewerkers u graag verder.

https://www.antonios-spakenburg.nl/