Living Smart
Image default
Eten en drinken

Zelf een bedrijfslunch samenstellen en eenvoudig online bestellen

Wilt u weten waar u een heerlijke bedrijfslunch kunt bestellen waar u samen met uw collega’s van kunt genieten? Dan moet u bij Bakkerij van den Bemd zijn! Deze bakkerij heeft een webshop waar u speciaal voor bedrijven een lunch kunt samenstellen. U geeft uw bestelling eenvoudig online door en hoeft de lunch vervolgens alleen nog op te halen. Makkelijk toch? Deze bakker bestaat al sinds 1851 en heeft een gevarieerd aanbod aan broden, taarten, hartige snacks en nog veel meer. Alle producten worden volgens authentiek recept bereid, op een ambachtelijke manier. Dit proeft u direct!

Een goed verzorgde lunch voor u en uw collega’s

Een ambachtelijke bedrijfslunch bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal, betekent dat u de keuze heeft uit veel verschillende lekkernijen. Zo bieden ze belegde broodjes aan, die op de dag zelf vers worden bereid. Ook kunt u kiezen uit diverse hartige snacks en gezonde maaltijdsalades. Wilt u ook zoete delicatessen bestellen, bijvoorbeeld om te trakteren? Dan heeft u de keuze uit verschillende taarten, gebak, koeken en andere lekkernijen. Op deze manier zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen en kunt u samen genieten van een goed verzorgde lunch.

Geef uw bestelling online of telefonisch door

Wanneer u weet welke producten u wilt bestellen voor een heerlijke bedrijfslunch, kunt u dit eenvoudig doorgeven via de webshop. Plaats de producten in uw winkelmandje en reken direct af via iDEAL. Vervolgens gaan de bakkers van Bakkerij van den Bemd in Roosendaal voor u aan de slag en staat de lunch op de door u gekozen dag en tijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven. De contactgegevens vindt u op hun website. Heeft u bepaalde dieet- of allergiewensen? Geef deze dan tijdens het bestellen door, zodat ze hier rekening mee kunnen houden.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor de lekkerste gedroogde peulvruchten

Maak uw Picanha vlees overheerlijk met deze wijze raad

Wanneer u bij dit bedrijf wijn gaat bestellen, wordt dit verzonden vanuit Den Bosch