Living Smart
Image default
Bedrijven

Allerlei spullen vergeten als je gaat reizen

De wekker is al vroeg gegaan en je spendeert je vroege ochtend bekvechtend met je drie huisgenoten. Dan blijkt ook nog eens dat de onverzorgde, ietwat mollige taxichauffeur met grote snor en zonnebril maar liefst een halfuur te laat is. De geur van tabak en munt in de taxi onderweg naar het vliegveld doet je kokhalzen, maar je overleeft de rit. Na je vierde kop koffie is het eindelijk tijd om je plekje in het vliegtuig op te zoeken. Als je lekker neerploft en er een golf van opluchting door je lichaam gaat, besef je je dat je allerlei spulletjes bent vergeten in te pakken. Veel mensen herkennen dit rampscenario ongetwijfeld.

Wat massaal vergeten wordt op reis

De meeste mensen zijn getrouwd met hun telefoon. Ze kunnen hun telefoon absoluut geen seconde missen. Wat vaak wél wordt vergeten, is de oplader van een telefoon. Je zou op je bestemming een lader kunnen scoren, maar vaak is dat geen succesverhaal. Vergeet dan ook niet je oplader in te pakken. Bedenk je dat veel laders snel kapotgaan op reis. Goede, solide laders zoals bijvoorbeeld een Samsung oplader, kunnen tegen een stootje. Trek je Samsung oplader dus op het laatste moment uit de stekker. Daarnaast worden zonnebrillen vaak vergeten. Draag je een bril en/of lenzen? Zorg dan dat je je zonnebrillen bewaart bij je bril en lenzen. Zo heb je alles bij elkaar in één tas en kun je je zonnebrillen haast niet vergeten. Dit geldt ook voor tandenborstels. Bewaar je tandenborstel in een tasje waar je je mondverzorgingsproducten in bewaart. Daarnaast krijgt men vaak geen genoeg van bord- en dobbelspellen op vakantie. Het is de ideale vorm van ontspanning. Zeker als je nieuwe mensen ontmoet of met een groepje bent is een avond vol spelletjes genieten. Van tevoren een lijstje maken en alles afwerken werkt vaak het beste om geen spulletjes te vergeten.

Handbagage en vloeistoffen

Het laatste wat je wilt, is dat de douane je schaapachtig aankijkt en je verzoekt je flessen massageolie en spa uit je handbagage te halen. Iedereen weet dat te veel vloeistoffen in je handbagage uit den boze zijn. Koop dus kleine verpakkingen van tevoren. Je kunt je vloeistoffen daarin bewaren en veilig meenemen op reis.

https://www.kabelmaatje.nl/samsung-opladers/