Living Smart
Image default
Woningen

Designverlichting van Masterlight

Masterlight is een producent en groothandel van designverlichting die al meer dan 25 jaar actief is in de verlichtingsindustrie. Het bedrijf, gevestigt in het Nederlandse Panningen, is opgericht in 1987 en heeft sindsdien hoogwaardige en karakteristieke ontwerpen ontwikkeld. De ontwerpen van Masterlight worden gemaakt met behulp van de beste Europese materialen en componenten en het designteam is voortdurend bezig met het verbeteren van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Masterlight heeft een ruime collectie aan moderne en stijlvolle verlichtingsproducten, voor zowel particuliere als professionele klanten. Zo biedt Masterlight vloerlampen hanglampen, tafellampen en wandlampen aan in verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

Specialisatie

Naast het produceren van verlichting voor de consumentenmarkt, is Masterlight ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing. Het bedrijf is flexibel en heeft vakkennis op het gebied van verlichting, wat het in staat stelt om aan specifieke wensen te voldoen. Masterlight ontwerpt en produceert ook decoratieve verlichting voor projecten en winkelinrichtingen.

Innovatie

Masterlight heeft een professionele kennis van verlichting en heeft tot doel om interieurs en openbare ruimtes over de hele wereld te transformeren. Zo blijft Masterlight voortdurend innoveren en nieuwe verlichtingsproducten ontwikkelen die aansluiten op de laatste trends en behoeften van haar klanten.

Vertegenwoordiging

Om haar producten aan een nog groter publiek aan te bieden, is Masterlight actief op verschillende webshops. Daarnaast is het bedrijf ook vertegenwoordigd in verschillende showrooms en winkels in Nederland en omringende landen. Het bedrijf heeft onder andere grote merken met winkels wereldwijd als klanten.

Service

Naast het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige verlichtingsproducten, staat Masterlight ook bekend om haar uitstekende klantenservice. Zo biedt het bedrijf professioneel advies aan haar klanten om de juiste verlichting te kiezen voor hun ruimte en wensen. Daarnaast heeft Masterlight een eigen team van technische medewerkers die klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Assortiment

Het assortiment van Masterlight is zeer uitgebreid en omvat een grote verscheidenheid aan lampen en verlichtingsarmaturen voor zowel professioneel als particulier gebruik. In het assortiment van Masterlight vind je onder andere hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Er is voor elke ruimte een geschikte verlichting te vinden, van een functionele kantoorverlichting tot sfeervolle verlichting voor de woonkamer of slaapkamer.

Kwaliteit

Wat Masterlight verder onderscheidt, is de hoge kwaliteit van de producten. Alle lampen en verlichtingsarmaturen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van energiezuinige lampen, zodat je kunt besparen op jouw energierekening.

Conclusie

Kortom, het assortiment van Masterlight biedt voor elke ruimte en elke behoefte een geschikte verlichting. Of je nu op zoek bent naar functionele verlichting voor jouw kantoor of sfeervolle verlichting voor je huiskamer, bij Masterlight ben je aan het juiste adres.