Living Smart
Image default
Muziek

Djembé leren spelen tijdens een leuke workshop

Ben jij een liefhebber van Braziliaanse en Afrikaanse slaginstrumenten en wil je graag een workshop volgen waarbij je zo’n instrument leert bespelen? Bijvoorbeeld een djembé workshop of een workshop Braziliaanse percussie? Dan kun je terecht bij Dununba. Dit bedrijf verzorgt diverse workshops waarbij deze instrumenten in het middelpunt staan. Je kunt er zelfs een workshop bodypercussie volgen waarbij je muziek maakt met je eigen lichaam. De workshops worden met veel humor gegeven en plezier staat voorop, waardoor je er zowel jong als oud een plezier mee doet. Dat maakt deze activiteit uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een schoolproject, bedrijfsuitje of familiedag.

Bepaal zelf hoe jouw workshop eruit komt te zien

Wanneer je Dununba inschakelt voor een djembé workshop zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Je bepaalt zelf de tijdsduur, het thema en de locatie van de workshop. Je kunt de workshop bijvoorbeeld houden op school, op kantoor of op een andere locatie van jouw keuze, mits er genoeg ruimte is. Heb je niet genoeg ruimte tot je beschikking? Dat is geen probleem, want er zijn verschillende locaties in het hele land waar Dununba mee samenwerkt voor het geven van workshops. Wanneer je voor een van deze locaties kiest, komt daar ook nog eens bij dat je een arrangement kunt boeken. Hiermee combineer je een muzikale beleving met goed verzorgde catering.

Combineer de muzikale ervaring met heerlijk eten

Wil je een djembé workshop organiseren met een arrangement? Dan heb je bij Dununba de keuze uit een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel met hapjes. Zo sluit je de workshop op een leuke manier af en verleng je de duur van het programma. Ben je benieuwd naar de prijzen van deze arrangementen? Neem dan contact op met Dununba en vraag een offerte aan. De workshops zijn maatwerk, dus ook de prijzen variëren. De hoogte van de prijs hangt af van de duur, locatie en het aantal deelnemers.

https://dununba.nl/