Living Smart
Image default
Dienstverlening

Een spannend glazen vloerluik in de keukenvloer

Sinds kort woont u in een prachtig herenhuis aan één van de grachten. De vorige eigenaar had het hele pand al fantastisch gerenoveerd. Echter de kelder was hij een beetje vergeten. Die is nu wel toegankelijk maar dan moet u buitenom via de achtertuin een trapje af naar de onderste gewelven.
 

Je kunt over het glazen vloerluik lopen

De bedoeling van u is om een opening in de vloer van de keuken te maken en van daaruit een mooie trap naar beneden te laten plaatsen. Om het gat te dichten denkt u aan een op afstand bedienbaar glazen vloerluik. Dit lijkt u een fantastisch spannend idee en u ziet uw gasten al met verbazing naar beneden kijken terwijl ze voorzichtig over het vloerluik lopen. U drukt ze natuurlijk onmiddellijk op het hart dat het ijzersterk en speciaal glas is. Deze eyecatcher valt natuurlijk iedereen op en er zal ongetwijfeld veel over nagepraat worden.
 

Volkomen veilige glazen vloerluiken

Deze bijzonder stijlvolle vloerluiken vormen een mooi contrast met de statige woning in het hart van de stad en het klassieke interieur. De oude houten keukenvloer wordt op een subtiele wijze onderbroken door een glazen plaat. Alle gasten worden er naartoe getrokken en kijken bewonderend de kelder in. Met trots laat u zien hoe deze zich elektrisch laat openen en u gaat uw vrienden voor de trap af. Daar kan het hele gezelschap genieten van de oude en soms kostbare wijnen die zich in de wijnkasten in de gewelven van uw huis bevinden.