Living Smart
Image default
Bedrijven

Leuke date ideeën

Je hebt afgesproken met je crush en je hebt heel stoer gezegd, “ik plan wel alles” maar wat ga je dan doen? Je wilt natuurlijk wel iets leuks bedenken dus je bent hier terecht gekomen. Nou, we hopen dat je een paar ideeën uit deze blog leuk vindt!

Samen een nieuwe plek verkennen

Dit is heel simpel maar heel leuk, zelfs als de plek wat jullie gaan verkennen ontzettend saai is, kunnen jullie het nog leuk hebben samen!

Kies een stad, bos, park of wat dan ook uit waar jullie beide nog nooit zijn geweest. Dit kan in de buurt zijn of in een andere provincie of zelfs ander land. Zoek niets op over de locatie en ga er gewoon naartoe. Als het ver weg is dan kunnen jullie natuurlijk het beste wel een hotel van te voren regelen.

Samen gezonde nachos maken

Deze is wat knusser. Als je date op bezoekt komt is het leuk om samen gezonde nachos te maken. Omdat jullie samen gezonde nachos maken komen jullie erachter wat jullie lekker vinden en wat voor feest jullie van de nacho’s kunnen maken. Daarna kunnen jullie deze gezellig samen opeten voor de TV met een spannende Netflix film.

Een dagje Ardenne

In de Ardenne is veel te beleven. In de zomer kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur maar ook kajakken, klimmen of naar een pretpark. In de winter is het een echt winter wonderland en kunnen jullie schaatsen, een sneeuwballen gevecht houden of sleeën over de heuvels in de bossen. Maar je hoeft niet eens de auto uit te gaan als je dat niet wilt, een tour door de Ardenne samen in de auto met leuke muziek en lekkere snacks is ook een super date!

Een workshop volgen

Een andere super leuke date is samen een workshop volgen. Dit kan iets zijn waar jullie nog nooit mee bezig zijn geweest zoals schilderen of samen koken. Er zijn veel verschillende workshops te doen dus er is vast wel iets leuks bij jou in de buurt!

https://voedingschema.nl/zo-maak-je-gezonde-nachos/