Living Smart
Image default
Muur plafond en wand

Tips voor als je gaat verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, maar als wij je een tip zouden mogen geven is dat het volgende: begin op tijd! En dan bedoelen we ruim op tijd beginnen met inpakken. Probeer ook je huidige woning eerst volledig op te ruimen en je spullen uit te zoeken. Zo zie je wat je hebt en wat je eventueel nog nodig hebt. Maak hier een lijstje van en bewaar totdat je volledig verhuisd bent. Want pas als je er echt woont, is het slim om dingen te gaan kopen. Ten eerste omdat je dan weet of het echt nodig hebt en of er plek voor is. Ten tweede omdat je dan die nieuwe spullen niet eerst naar je huidige woning hoeft te slepen om ze kort daarna weer te moeten verhuizen naar je nieuwe woning.

 

Het is slim om de verhuizing goed te organiseren. Zorg dat je elke kamer apart inpakt. Doordat je aparte dozen gebruikt, wordt dit makkelijker tijdens het uitpakken. Zo hoef je niet nog een keer alles uit te zoeken en dat scheelt dus tijd en moeite. Zet ook op de dozen wat erin zit, zodat je niet hoeft te zoeken naar je spullen en waar je wat in gestopt hebt.

 

Het is handig op de ruimte op te meten en uit te tekenen op papier als plattegrond. Wanneer je ook de meubels op schaal uitknipt, kun je deze op de plattegrond plaatsen. Zo kan je net zo lang schuiven en bedenken wat je wilt totdat je de ideale indeling hebt gevonden.

 

De laatste tip die we je willen meegeven, is om goed schoon te maken voordat je in je nieuwe woning trekt. Natuurlijk wordt het weer stoffig tijdens de verhuizing, maar badkamertegels schoonmaken kan het beste voor de verhuizing gebeuren. Hetzelfde geldt voor voegen wit maken.

 

Succes met de verhuizing!

 

https://voegxpert.nl