Living Smart
Image default
Architectuur

Upgrade je huis en ga naar Interieuradvies Eindhoven

 

Als je inrichten lastig vindt schakel dan de specialisten van Interieuradvies Eindhoven in. Zij beginnen van beneden af aan op te bouwen wat jij graag wilt in jouw huis. De kleuren, de sfeer, de uitstraling, de praktische ruimtes. Om te beginnen gaan de specialisten van Interieuradvies Eindhoven met jou om tafel en schrijven op wat je zoekt. Dat is in het begin vaak nog wat onduidelijk of wazig, maar het is de professionaliteit van de designer van Interieuradvies Eindhoven om een ruimte te creëren die helemaal voldoet aan jouw eisen. Zij vertalen jouw wensen naar realiteit in je huis.

Heel vaak een verrassend eindresultaat

Alles is mogelijk in jouw huis. Er wordt vaak door Interieuradvies Eindhoven geadviseerd om een moodboard te maken. Een groot hardboard bord waar jij knipsels, draadjes, foto’s, opplakt van wat jij zoekt en wilt in jouw kamer. Eventueel samen met je partner als je samenwoont, tenslotte moet je er samen in wonen. Het wordt dan waarschijnlijk een compromis, maar dat is heel goed mogelijk. Er kan een prachtige mix gemaakt worden van jullie beider smaken. Het is een soort uitdaging voor de designers van Interieuradvies Eindhoen om zo iets te creëren dat jullie allebei het whow-gevoel krijgen. De verreweg de meeste gevallen lukt dat, met vaak verrassende combinaties. Ook wordt vaak oud met nieuw gecombineerd, of worden oude meubelstukken of oude accessoires met een nieuw kleurtje aangepast aan het nieuwe interieur.

Met de goede kleur op de muur, juiste meubels, goede vloer, kun je vaak jouw ideale huis zelf maken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, er zijn heel vaak goedkopere alternatieven voor een dure variant. Vaak moeten er wel meubeltjes of tafeltjes het veld ruimen, om ruimte te creëren. Want, less is more, is een hele bekende uitdrukking.