Living Smart
Image default
Woningen

Bestel hier een vliegenhor deur

Het kan erg vervelend zijn wanneer jij lekker in huis zit met de deuren open dat de vliegen en muggen binnenkomen. Vooral wanneer het tot laat nog warm buiten is en je de deuren open wilt houden om het binnen een beetje behaaglijk te houden. Helaas zijn er dan de muggen die gezellig op bezoek komen. Maar dit moet geen reden zijn om de deuren dicht te doen, terwijl het buiten nog erg warm is. Dit probleem kan op een heel andere en simpele manier worden opgelost. Door het plaatsen van een vliegenhor deur. Hiermee voorkom je dat dit ongedierte binnen kan komen, maar de temperatuur blijft lekker binnen. 

Hordeuren op maat laten maken 

Bij Handige Horren is het mogelijk om voor elke deur of raam een passende hor te laten maken. Hier maken zij bijvoorbeeld een vliegenhor deur voor jouw achterdeur, of schuifpui. Voordeel is dat deze modellen altijd passen en je niet een oplossing moet gaan vinden wanneer een hor een paar centimeters te kort is. Zoals je vaak in veel andere winkels koopt. Hierbij Handige Horren zorgen zij ervoor dat de hor die er besteld wordt tot in de millimeters nauwkeurig past. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken om een hor zelf op maat te moeten maken.  

Er zijn hier veel verschillende soorten horren te bestellen. Of het nu voor een deur is, een raam, of voor een dakraam, dat is hier geen enkel probleem. Je kan ervan uitgaan dat alle modellen die hier worden gekocht tot de millimeter past op het raam of deur waarvoor deze nodig is. 

https://handigehorren.nl/c/hordeuren