Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Date Night In: De ultieme thuisbioscoop opzetten!

Een avondje naar de film is altijd een klassieke date night optie. Maar wat als je binnen wilt blijven en het gezellig wilt hebben? Je kunt je eigen persoonlijke bioscoopervaring creëren in je woonkamer. Alles wat je nodig hebt is een beetje planning en wat eenvoudige benodigdheden. Hier lees je hoe je de ultieme thuisbioscoop opzet voor een avondje knuffelen en popcorn eten met je speciale iemand.

 

Kies de juiste film

Natuurlijk is geen date night compleet zonder de perfecte film. Als je het niet eens kunt worden over een film, waarom maak je er dan geen avond van en houd je een minimarathon? Bak wat popcorn, maak wat snacks, en installeer je voor een marathon van je favoriete films. Weet je niet zeker wat je moet kijken? Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen:

-Voor de romantici: The Notebook, Pride & Prejudice, Gone with the Wind

-Voor de liefhebbers van actie: Die Hard, The Bourne Identity, The Italian Job

-Voor de Lachers: Bridesmaids, Step Brothers, Elf

-Voor de Klassiekers: Casablanca, Singin’ in the Rain, It’s a Wonderful Life

-Voor de Couch Potatoes: Lord of the Rings (alle drie!), Harry Potter (alle acht!), Marvel Cinematic Universe Marathon (22 films!)

 

Bereid je ruimte voor

Als je eenmaal je film(s) hebt gekozen, is het tijd om je ruimte voor te bereiden. Als je een speciale thuisbioscoop ruimte hebt, is dat geweldig! Maar zo niet, maak je dan geen zorgen. Elke kamer met een tv is goed genoeg. Daarnaast kunnen goede speakers natuurlijk niet ontbreken. Bekijk het assortiment bluetooth versterkers van MaxTotaal. Ruim alle rommel op en zorg voor voldoende comfortabele zitplaatsen voor twee personen. Als je je extra romantisch voelt, dim dan de lichten en steek kaarsen aan. Maak dan wat popcorn en kruip onder een deken voor de show.