Living Smart
Image default
Beurzen en evenementen

Bij Welling; de ultieme feestlocatie in Gelderland

Op zoek naar de ultieme feestlocatie? Dan is bij Welling Duiven bij uitstek de perfecte gelegenheid. Of je nu een feest voor 20 of 100 mensen wilt organiseren, bij Welling weten ze exact hoe jouw perfecte feest eruit moet zien. De diverse zalen zijn geschikt voor kleine en grote feesten en worden aangekleed zoals jij dat wilt. Wist je dat we zelfs een speciale VIP-zaal hebben? Wil je een party organiseren waar jouw gasten lekker kunnen dansen? Dan regelen wij een dj voor je die de muziek draait die jij wilt. Heerlijk dansen tot in de vroege uurtjes onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. 

Onze keuken

Op onze feestlocatie maken wij het je gasten graag helemaal naar de zin. Ben je op zoek naar een zaal inclusief diner? Bij Welling regelt het allemaal voor je. Onze keuken is ingesteld op grote aantallen gasten en serveert het hele jaar door verse en streekgebonden gerechten uit eigen keuken. De gasten kunnen kiezen uit diverse drie-gangen menu’s samengesteld door onze chef-kok. Natuurlijk stemmen we vooraf graag samen af wat de specifieke wensen zijn. Uiteraard houden wij ook rekening met gasten die een speciaal dieet hebben of vegetarisch zijn. Niets is te gek of te veel. Informeer naar de mogelijkheden! 

Waar bevindt feestlocatie Zevenaar zich?

Onze feestlocatie Zevenaar bevindt zich in Duiven, Gelderland. Een prachtige plek waar parkeren nog kosteloos is en waar het hele jaar door leuke evenementen worden georganiseerd. Kom gerust eens bij ons binnen voor een heerlijke kop koffie en proef de leuke en ongedwongen sfeer van bij Welling in Duiven. Wij informeren je graag over onze diverse mogelijkheden. En boek je je feest minimaal twee maanden van tevoren? Dan regelen wij een vroegboekkorting voor je van 10%! Mooi meegenomen toch? Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden? Informeer dan geheel vrijblijvend bij onze vriendelijke medewerkers.

https://www.bijwellingduiven.nl/feestlocatie/zevenaar/