Living Smart
Image default
Woningen

De irritantste momenten waarop mensen bellen

Die smartphone komt maar al te veel in ons leven voor, sommige Nederlanders hebben er dan ook genoeg van. Er wordt gebeld op de vervelendste plekken en dat stoort mensen. Helaas belt er soms een klant die je wel moet aannemen, ook al zit je in een vergadering. Toch kan hier echt wel iets aan gedaan worden, schakel een antwoordservice in! Er zijn genoeg bedrijven die dit aanbieden, zoals Bizziphone, hierdoor zal u veel mensen op sommige momenten niet meer tot last zijn. Hieronder vindt u een paar momenten waarop Nederlanders het vervelend vinden als u belt.

De nummer één is toch echt wel tijdens plechtigheden. Een telefoon zet je namelijk gewoon op stil of uit tijdens een plechtigheid, u wilt dan zelf toch ook niet gestoord worden? Voor degene voor wie deze plechtigheid is, is dit natuurlijk ook niet plezierig.

De nummer twee is het bellen tijdens een gesprek. Je zit met een vriend heerlijk op een terrasje en je wordt opeens gebeld en je houdt een heel gesprek met diegene. Grote kans dat die vriend bij wie je zit er vandoor gaat, want zo kan hij net zo goed iets anders gaan doen.

De nummer drie is de telefoon gebruiken in de bioscoop. Ook al staat er vaak dat de telefoon uit moet, veel mensen doen dit niet. Dus dan zit je de film te kijken die je al zo lang wilde zien, wordt je gestoord door iemand die alleen maar met zijn telefoon bezig is. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

De nummer vier is het bellen aan de kassa. De kassière vindt het zelf ook niet altijd even leuk werk en dan zit jij ondertussen ook nog eens te bellen, dit maakt het voor de kassière alleen maar vervelender.

Ten slotte de nummer vijf het bellen tijdens het eten. Onder het eten ben je vaak gezamenlijk en kan je het hebben over wat je die dag allemaal hebt beleefd. Als je dan wordt gebeld is dit moment gelijk verstoord en dit is ook niet leuk voor de rest. Leg daarom altijd onder het eten je telefoon weg of zet hem op stil, een moment rust mag ook.

https://www.bizziphone.com/