Living Smart
Image default
Vloeren

De mooiste houten vloer online bestellen

Mogen we u nu al een compliment geven met uw besluit? U wilt graag een nieuwe vloer leggen en hebt besloten om op zoek te gaan naar een houten vloer. Waarschijnlijk hebt u alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen betreffende tegels, vloerbedekking of zelfs laminaat. Maar u geeft toch de voorkeur aan de warmte en sfeer die alleen een houten vloer u kan geven.

Nu is het natuurlijk belangrijk wat u verder gaat kiezen. Er zijn namelijk diverse soorten houten vloeren zoals: grenen, notenhout, essen, esdoorn, merbau en teak. Ieder houtsoort heeft een eigen, specifieke uitstraling. En dan is er ook nog de keuze of u de vloer zelf gaat leggen en hoe de vloer gelegd moet worden, zwevend of vast?

Een vloer met uitstraling

De natuurlijke nerfstructuur geeft een houten vloer zijn uitstraling. Dit is ook de reden dat geen enkele houten vloer precies hetzelfde is. En dat maakt een houten vloer nou zo bijzonder.

Als u een houten vloer gaat leggen, is het wel aan te raden om eerst te beginnen met een goede ondervloer. Deze zorgt ervoor dat uw houten vloer straks heel egaal ligt. En verder heeft een ondervloer ook een belangrijk voordeel voor het vasthouden van warmte en het dempen van geluid. U zult de aangename werking hiervan snel ondervinden. Als u uw houten vloer op maat bestelt, kunt u kiezen voor de handige click classic-vloer. De toplaag is in veel kleuren te bestellen en is gemaakt van topkwaliteit eikenhout. U kunt deze vloer zwevend leggen waardoor deze zeer gemakkelijk mee te nemen is als u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Onderhoud van de houten vloer

Een houten vloer is zeer eenvoudig in onderhoud. Na het stofzuigen maakt u deze eenvoudig schoon met een geschikt product en weinig water. Hierna brengt u eens in de zoveel tijd wat onderhoudswas of –olie aan zodat de vloer er weer prachtig uitziet.

Het voordeel van online bestellen

Wilt u makkelijk en snel uw houten vloeren bestellen? Ga dan eens kijken op de website van Creon Vloeren. Zij vervaardigt alle houten vloerdelen speciaal in Nederland en levert daardoor snel uit voorraad. Met hun scherpe prijzen en het goede team van specialisten is de keuze dan snel gemaakt. Ga vast naar de website en zie hun complete aanbod.

https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket.html