Living Smart
Image default
Vloeren

Houten vloeren Haarlem

Zojuist zocht ik op houten vloeren Haarlem in Google. Ik ga namelijk verhuizen naar Haarlem en de vloer die er nu in ligt, vind ik heel erg lelijk geworden. Daarom zoek ik een vloerenwinkel, het liefst uit Haarlem, waar ik een nieuwe houten vloer kan kopen. Nu moet ik alleen nog kijken naar welk houtsoort ik graag wil hebben en waar ik die ga kopen.

Zoeken op houten vloeren Haarlem

Ik ben dus gaan zoeken op houten vloeren Haarlem. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Op hun website las ik dat zij hun houten vloeren zelf produceren in hun fabriek in Nederland. Dit vind ik erg positief! Want dan moet de kwaliteit wel goed zijn. Anders zullen zij hun eigen houten vloeren niet (kunnen) verkopen?! Op de website van Bax Houthandel Haarlem ben ik gaan kijken naar welke verschillende houtsoorten zij hebben. Hier zag ik een hele lijst aan soorten staan! Onder andere eiken houten vloeren. Van eiken vloeren ben ik zelf heel erg fan van. Ik ken een aantal mensen, waar ik regelmatig over de vloer kom, die zo’n eiken vloer hebben.

Alleen weet ik ook dat er vele verschillende soorten eiken vloeren zijn. Daarom lijkt het mij het handigst dat ik gewoon een kijkje neem in een vestiging van Bax Houthandel, dicht bij Haarlem.

Vestiging dicht bij Haarlem

Ik ben dus naar de vestiging, die dicht bij Haarlem ligt, gegaan om de verschillende soorten eiken vloeren te bekijken. Daar werd ik hartelijk ontvangen door een verkoper van Bax Houthandel. Hem vertelde ik mijn wensen over eiken vloeren. Hij nam mij mee naar de vele verschillende soorten en ik keek mijn ogen uit! Gerookt, geborsteld, gestondwashed, oase mist etc. etc.

Uiteindelijk heb ik voor een hele mooie gecarboniseerde houten vloer gekozen. En deze is ook in mijn woning in Haarlem gelegd.