Living Smart
Image default
Bedrijven

Een jacuzzi ombouw aanschaffen

Mensen willen altijd nieuwe dingen uitproberen, en een van de meest ontspannende nieuwe ervaringen is een jacuzzi. Een jacuzzi is eigenlijk een overmaatse badkuip die uitgerust is met jets en whirlpooltechnologie om een spa-achtige ervaring in jouw huis te creëren. Hoewel ze los kunnen staan, kan je jouw jacuzzi ook ombouwen om het er nog mooier uit te laten zien. In dit artikel geven we je een aantal tips en tricks die jou kunnen helpen om de mooiste ombouw te creëren voor jouw jacuzzi!

Wat is een ombouw jacuzzi?

Een jacuzzi ombouw, ook wel een jacuzzi uitbouw genoemd, is als het ware een uitbreiding op jouw bestaande jacuzzi. Een jacuzzi uitbreiding is een geweldige manier om extra ruimte aan jouw bestaande jacuzzi toe te voegen. Jacuzzi extensies zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen en kleuren, zodat je ervoor kunt zorgen dat het naadloos aansluit bij jouw bestaande inrichting. Bij Serena Spa helpen ze je graag en bieden erg veel mogelijkheden.

Een reden om een jacuzzi ombouw te kopen 

Je weet wel, wanneer je in de jacuzzi zit en je wilt ontspannen met een drankje en genieten, maar dan is er weer geen ruimte om dat drankje neer te zetten. Nou, met een jacuzzi uitbreiding, verdwijnt dat probleem! Een jacuzzi verlengstuk is een toevoeging aan jouw bestaande hot tub die je toelaat om jouw drankjes en snacks op de rand van het bad zelf te zetten. Op die manier hoeft je niet telkens uit het water te stappen als je iets nodig hebt van een bijzettafel of bar, maar kan je gewoon blijven waar je bent en blijven genieten.

Er zijn veel verschillende soorten verlengstukken te koop. Wij hebben er een die magnetisch aan onze hot tub wordt bevestigd zodat we hem gemakkelijk kunnen opbergen als we hem niet gebruiken- maar als ik mocht kiezen, zou ik er een kiezen met een gemotoriseerde opklapbare plank, die alles wat ik maar wil van de plaats waar het was opgeborgen zou halen zonder dat ik ook maar een vinger hoeft uit te steken.