Living Smart
Image default
Decoratie en accessoires

De Kunsthaag in uw bedrijf, Sfeervol en Indrukwekkend

De Kunsthaag in uw bedrijf, gezellig groen

Met een Kunsthaag in uw bedrijf is binnen een paar minuten een heel andere sfeer te maken en u zult meteen zien dat er veel meer sfeerbeleving plaats vindt. Niet wachten tot er iets groeit. Voor bezoekers en personeel is het eveneens reuzeleuk om tussen het groen te verblijven.

Groen werkt niet alleen ontspannend en geluiddempend maar werkt ook mee aan meer sfeer en u zult echt indruk maken op de buitenwereld. Bij de entree of receptie zal het zeer mooi staan. Wat te denken in de vergaderkamer om het sfeervoller te maken er zijn veel mogelijkheden, op ons blog op onze website staan veel voorbeelden van klanten die ons foto’s hebben gestuurd. Met een beetje creativiteit is er wat prachtigs van te maken.

Eveneens heel fraai als uw klant even moet wachten in de wachtkamer. In de bedrijfskantine is er eveneens meer sfeer te creeren, bovendien is het bewezen dat meer groen rustgevend werkt.

Vele collega’s zijn u al voorgegaan met het creeren van meer groen in het bedrijf zoals Bibliotheken, Restaurants, Cafe’s op het vliegveld, Ziekenhuizen en Wachtkamers. 

Tuinman niet nodig

Ze zijn nagegoeg onderhoudsarm, je hoeft niet meer te snoeien en losvallende, dorre bladeren op te ruimen en water geven is al helemaal niet nodig. Een dure tuinman hoeft niet ingehuurd te worden want ze zijn heel eenvoudig zelf te bevestigen met een bundelband of ty rap. Dure onderhoudscontrachten zijn eveneens niet van toepassing.

Wlt u na een tijdje toch de Kunsthaag verplaatsen, dit is geen probleem. Gewoon verwijderen en elders ophangen.

Kortom…

Een Kunsthaag is een duurzame en voordelige oplossing voor meer sfeer, ontspanning en indruk te maken op de omgeving. Zeer eenvoudig zelf te bevestigen en onderhoudsarm. Leuk in de bedrijfskantine, bij de receptie, de wachtruimte of het buitenterras. En neem eens een kijkje op ons blog voor mooie voorbeelden en laat u overtuigen om een Kunsthaag in uw bedrijf aan te schaffen.

Bezoek de webshop van KunsthaagEU en laat u verrassen door het aanbod. Gewoon vanuit de luie stoel bestellen en binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-photinia-50x50cm/