Living Smart
Image default
Zakelijk

Genoeg enveloppen

Een pakketje hoeft niet groot te zijn, soms past het gewoon in verzendenveloppen. Bij verpakking&Zo hebben ze een groot assortiment in enveloppen. Zo kun je de kleinste pakket veilig opsturen. Je kunt ze op deze website per bundel of per doos kopen. Dit is natuurlijk per envelop anders. Het assortiment is gelukkig uit voorraad leverbaar!

 

Moeilijk te kiezen

De keuze kan wat moeilijker zijn door het assortiment. Gelukkig staat alles duidelijk op de website aangegeven. Ga je voor de bruine of witte luchtkussenenvelop? Bij deze is het goed om te weten dat ze snel te gebruiken zijn, doordat je de envelop dicht kunt plakken met een plakstrik. Dit is ideaal want dan hoef je helemaal geen tape meer te gebruiken! Bij dit bedrijf heb je ook enveloppen voor pakbonnen. Mocht je dus een grotere pakket willen versturen met gegevens erbij is dit een goede oplossing.

Verpakking&Zo is een klein familiebedrijf wat gestart is in 2008, en waar 6 werknemers werken. De kwaliteit van de producten zijn zeer goed, en ze hanteren goedkope prijzen. Zo krijg je korting als je in grotere hoeveelheden besteld. Je kunt op meerdere manieren jouw factuur betalen. De eerste manier is standaard met IDEAL, dit is makkelijk en vertrouwd. Klanten met een KvK nummer kunnen eventueel op rekening betalen. Hierbij wordt een betalingstermijn van 30 dagen gehanteerd.

Vind je het toch maar lastig en wil je liever meer informatie welke envelop je het beste kunt bestellen? Het team staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!