Living Smart
Image default
Zakelijk

Hoe belangrijk zijn katoenen tassen

Katoenen tassen: wat kun je hier als ondernemer mee? Tassen voor particulier gebruik of om te gebruiken voor je eigen onderneming, zijn er in allerlei materiaalsoorten. Denk aan plastic of papier. Een materiaalsoort die tegenwoordig erg in opkomst is, zijn katoenen tassen. Tassen van katoen zijn erg sterk, maar hebben daarnaast nog een aantal zeer interessante voordelen voor de gebruiker. Dit artikel brengt de belangrijkste pluspunten in kaart van tassen van katoen. Doe er uw voordeel mee en kies ook voor katoenen tassen voor uw bedrijf, winkel of voor eigen gebruik!

 

Sterke tassen die slijtvast zijn

Zonder twijfel is de kracht van katoenen tassen een van de grootste pluspunten van deze tassensoort. Katoen is namelijk zeer sterk materiaal, dat nauwelijks slijt en tegen een stootje bestand is. Ze zijn zeer slijtvast, kunnen heel wat gewicht dragen en hebben daardoor een lange levensduur. Tassen van katoen zijn dan ook een prima keuze als u voor uw eigen onderneming, winkel of voor klanten op zoek bent naar duurzame tassen.

 

Een tas met een fijne textielstructuur

Prettig aan tassen van katoen is verder dat deze tassen een fijne textielstructuur hebben. Katoen is lekker glad en voelt gewoon fijn aan. Vanwege de fijne textuur van katoen is dit materiaal ideaal om deze bijvoorbeeld te voorzien van een opdruk, zoals uw bedrijfsnaam, een logo van je onderneming of een treffende slogan. Op die manier kunt u met katoenen tassen op een subtiele manier wat extra slimme p.r. maken voor uw eigen bedrijf.

 

Katoenen tassen kun je goed wassen

Weer een ander interessant pluspunt van katoenen tassen is het gegeven dat u dit type tas eenvoudig kunt wassen. Schoonmaken met de hand of in de wasmachine is met katoen geen enkel probleem. U kunt de tassen snel en efficiënt reinigen, zonder consequenties. Als u de tassen heeft bedrukt met een eigen logo of bedrijfsnaam, is wassen (tenzij de opdruk van kwaliteit is) evenmin een probleem. Zo houdt u uw tassen van katoen goed schoon, zonder dat dit specifieke consequenties heeft voor de kwaliteit van het katoen zelf.

 

Opnieuw te gebruiken en recyclebaar

Wat tassen van katoen verder fijn maakt voor gebruik, is het gegeven dat ze (ook wanneer ze helemaal af zijn) altijd gerecycled kunnen worden. Katoen is ideaal materiaal om later weer opnieuw te gebruiken en kan gemakkelijk gerecycled worden. Bent u ook een voorstander van een duurzamer en milieubestendiger toekomst? Dan helpt uw keuze voor tassen van katoen hierbij.

 

Een breed assortiment tassen van katoen voor een aantrekkelijke prijs

Een voordeel van tassen van katoen dat in dit blog niet mag ontbreken, is de enorme keuzemogelijkheden die u heeft qua soorten en stijlen. Dit type tassen is in allerlei varianten beschikbaar, van groot of klein tot breed of smal. En dat voor een vaak aantrekkelijke prijs, die lager is dan veel mensen vermoeden. Verdiep u nu in alle mogelijkheden en bekijk online ons assortiment katoentassen.