Living Smart
Image default
Bedrijven

Je eigen tuinbank maken

Als de zon begint te schijnen willen we allemaal niks liever dan zo snel mogelijk naar buiten. Even lekker genieten van het zonnetje en de frisse buitenlucht inademen. Het is natuurlijk het leukste om dit vanaf je eigen tuinbankje te doen. Daarom hebben wij een paar leuke ideeën voor tuinbankjes voor je op een rijtje gezet.

 

Een tuinbankje van hout

Wil je het lekker simpel houden dan kan je een tuinbank van hout maken. Gewoon een paar planken en een paar schroeven en je kan aan de slag. Ben je op zoek naar tuinbank hout, dan hoef je niet ver te zoeken. Bij elke kluswinkel hebben ze wel geschikte planken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor cederhout of steigerhout, maar je kan ook een pallet recyclen tot een mooi tuinbankje.

 

Een tuinbank van hout en staal

Wil je toch wat moderner? Dan kan je ook een tuinbank maken met hout en staal. Laat een paar mooie stalen poten maken of koop een paar kant-en-klare poten online. Deze hoef je vaak alleen nog maar onder een mooie plank te schroeven en klaar is je tuinbank. Je kan het hout natuurlijk ook nog een mooi kleurtje geven om de look compleet te maken!

 

Een loungebank van betonblokken

In betonblokken zitten gaten en deze zijn ideaal om planken door heen te leggen. Zo heb je eigenlijk helemaal geen schroeven meer nodig. Gewoon een paar blokken op elkaar, planken er doorheen en een paar kussens er op en je kan lekker gaan genieten van het zonnetje.

 

https://www.outsidemeubelen.nl/