Living Smart
Image default
Kleur en Stijl

Lederen meisjesschoenen omtoveren tot roze sneakers met glitters

Uw dochtertje loopt al een tijdje rond met lederen schoenen en is er weg van. De schoenen lopen super lekker en ze speelt er overal mee buiten. Echter, wat zijzelf niet opmerkt, is dat de schoenen beschadigd zijn en de verf er niet meer mooi op zit. Bovendien is ze helemaal weg van de kleur roze en zou het dus geweldig vinden als haar schoenen ook roze zouden zijn. Uiteraard matcht dat ook perfect met de roze prinsessenjurk die u zojuist aangeschaft hebt voor haar. Gelukkig heeft De Leerverfwinkel dé uitkomst voor uw probleem. De Angelus leerverf van De Leerverfwinkel bestaat namelijk in een enorm aantal kleuren, waaronder neon roze. Laat dat nou net de favoriete kleur zijn van uw dochtertje.

De leerverf is eenvoudig aan te brengen op de schoen, nadat u de fabriekslak van de sneakers verwijderd hebt. Deze voorkomt namelijk het hechtingsproces van de verf aan de schoen, dus is het van groot belang dat deze lak allereerst verwijderd wordt met een preparer als aceton. Vervolgens kunt u de neon roze kleur aanbrengen op de schoen, zoals u dat wenst. Het gave aan de verf voor leer is dat de verf een natuurlijke glans geeft aan de schoen. Echter, het is essentieel dat u alsnog een toplaag aanbrengt. Hoewel deze de schoen matter of juist glanzender laat lijken, zal hij in alle gevallen de schoen beschermen tegen krassen of beschadigingen. Leuk voor uw dochtertje kan het aanbrengen van glitters zijn. Deze laag van glitters kan ter vervanging dienen van de nabehandeling met een finisher en heeft een gaaf effect, wat jonge meisjes die houden van roze schoenen zeker op prijs stellen.

Ziet u het al helemaal voor zich hoe uw dochter zal stralen in haar hernieuwde, roze schoenen onder haar prinsessenjurk? Neem dan een kijkje in de webshop van De Leerverfwinkel!

https://www.deleerverfwinkel.nl/