Living Smart
Image default
Bedrijven

Lees hier hoe jij je woning helemaal in de lentesfeer brengt!

Voel jij de lentekriebels ook door je lichaam heen razen? Het heerlijke warme zonnetje dat weer vaker op je huis en tuin schijnt, de dagen die langer duren en de vogels die weer de mooiste melodieën fluiten. In de lente beginnen we ons weer veel vrolijker te voelen door de grote hoeveelheid vitamine D die van de zon komt. Maar wanneer de zon weer even achter de wolken verscholen is, is het belangrijk je nog steeds vrolijk te voelen. Een toffe manier om dat te realiseren is door je woning helemaal in de lentesfeer te krijgen! Hoe je dat precies aanpakt lees je in deze blog. 

Planten en bloemen 

Een superleuke en simpele manier om de lente vrolijkheid het huis in te halen is door allerlei prachtige planten en bloemen te kopen in de mooiste kleuren! Denk aan tulpen, zonnebloemen of rozen. Plaats ze in een mooie vaas op de keukentafel of misschien wel op de kast. Plaats daarnaast ook toffe kamerplanten met grote groene bladeren die de natuur volledig je woning inbrengen. Een populaire kamerplant die voor ontzettend veel sfeer zorgt zijn Monstera’s. Deze staan bekend om hun gigantische groene bladeren in fantastische vormen. Let op! Deze planten zijn erg groot en groeien ook als een tierelier, dus je hebt er ook een grote en zware pot voor nodig. Wil je graag planten in huis, maar vergeet je ze vaak water te geven? Er zijn gelukkig veel apps die je een herinnering sturen voor de desbetreffende plant die op dat moment een scheutje water nodig hebben.  

Extra tip: wil je het waterkwaliteit verbeteren? Plaats dan een waterontharder! Meer informatie lees je hier: werking waterontharderenwaterontharder Friesland. 

Geef je woning een nieuw kleurtje 

Niet alleen geven planten en bloemen de ultieme lente sfeer in huis. Ook door simpelweg een nieuw kleurtje toe te voegen kan je al ontzettend veel impact maken in een ruimte! Denk aan een nieuwe fris likje verf op de muur in de woonkamer. Denk aan avocado groen, mango geel of sinaasappel oranje. Plan daarom een zaterdagmiddag vrij en scheur naar de doe-het-zelfwinkel en haal alle benodigdheden op om je woning helemaal in de lente sfeer te krijgen!