Living Smart
Image default
Kinderen

Je hebt het perfecte cadeau gevonden: een slinger met naam

Ben je op zoek naar een leuk, maar origineel, geschenk voor een kindje of een zwangere vrouw? Kijk dan zeker eens in het assortiment van KiddyColors. Hier kun je een leuke slinger met naam bestellen in alle maten en kleuren. Bovendien kun je, indien je niet exact vindt wat je zoekt, een slinger op maat laten maken. Wil je de opties toch liever openhouden en de persoon voor wie het geschenk is zelf laten kiezen? Geef dan eens een cadeaubon cadeau!

Laat je geliefde stralen met een slinger met naam

Kinderen zijn nog speels en zijn dol op kleuren, patronen en diertjes, zoals een olifant of een giraffe. Daarom is een slinger met naam hét perfecte cadeau. Weet je niet precies wat het geslacht of de naam zal worden? Geef dan een unisex cadeaubon als geschenk. Zo kan hij of zij later zelf kiezen. Bovendien help je door met ons in zee te gaan ook tal van Thaise moeders die leven in een klein dorp in Thailand. Deze vrouwen moeten, naast het onderhoud van het huishouden en de zorg voor de kinderen, vaak kilometers afleggen om toch te gaan werken, omdat ze anders niet rondkomen. De oprichtster van deze lieve firma kon dit niet langer aanzien tijdens haar reizen naar Thailand en besloot zich in te zetten voor de Thaise moeders. Ze stelde ateliers op en schakelde de moeders in voor de productie van de slinger met naam die jij ontwerpt en bestelt. Op die manier help jij ook een handje in het verbeteren van de levenskwaliteit van deze lieve moeders en vrouwen uit Thailand.

Bezoek de webshop

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een mooie slinger met naam? Bekijk dan zeker eens de webshop van deze firma. Heb je nog verdere vragen over hun manier van werken of over de producten? Dan kun je ze zeker contacteren via de gegevens op de website. Bekijk bovendien ook zeker eens de blog van deze lieve dames om uit te vinden waar ze zich verder nog mee bezighouden!