Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Naar de bouwmarkt voor deurklinken, lees dit eerst

Het vervangen van deuren en het plaatsen van nieuwe deurklinken. Het zijn van die klussen waarvoor jij je doorgaans oriënteert op de website van een bouwmarkt voordat je aan de slag kan gaan. Wanneer je dan klaar bent om aan de slag te gaan volgt er doorgaans een bezoekje aan de bouwmarkt. Wanneer jij dit wil gaan doen voor de aanschaf van je deurbeslag is het goed om het volgende in je achterhoofd te houden. De mooiste deurklink vind je bij Deurklinkenshop. Dit is een plek die klinkt als een luxe winkel waar je voor een veel hogere prijs standaard deurklinken koopt maar niets is minder waar. Echt mooie spullen koop je bij de speciaalzaak zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Hoe dat komt leggen we je graag uit.

Een dure locatie op een industrieterrein

Veel bouwmarkten hebben een dure locatie die zich bevindt op een industrieterrein. Ze staan op een zogenaamde zichtlocatie waar jij als klant met grote borden langs de weg naartoe wordt geleid. Dit is een manier om klanten te trekken die zo zijn kosten met zich mee brengt. Er wordt betaald voor het bedrijfspand, het personeel wat jou helpt in de zaak en voor nog heel veel meer. Dit zijn zaken die handig zijn bij de aanschaf van de spullen maar naderhand zie je er weinig meer van terug wanneer de deurklinken eenmaal zijn geplaatst. De overheadkosten die we benoemden zijn dan ook behoorlijk hoog maar ze voegen absoluut geen waarde toe aan de deurklinken zelf.

Een aanbod voor het gros van de klanten

Een bouwmarkt heeft voor deurklinken vaak maar een beperkt deel van de winkel gereserveerd. Dat houdt in dat men keuzes moet gaan maken wanneer men het assortiment samenstelt. Er wordt gekozen voor het type deurbeslag wat door het gros van de klanten wordt gekocht. Zit jouw smaak er niet tussen, dan koop je doorgaans maar iets wat daarop lijkt. Ga je eenmaal klussen dan heb je graag alles in huis. Bij een speciaalzaak tref je alle smaken en stijlen wanneer het gaat om deurbeslag. Een beter idee dus waarmee je jouw huis een mooiere uitstraling geeft.

De online speciaalzaak is ideaal

Een online speciaalzaak is ideaal wanneer je deurklinken en deurbeslag gaat kopen. Je treft er een volledig assortiment waarbij de overheadkosten zo laag mogelijk zijn gehouden doordat er geen geld verloren gaat aan een kostbare zichtlocatie. Jij krijgt je deurklinken naar huis gestuurd zonder dat je ervoor de deur uit moet. Zo wordt jouw huis een ander uiterlijk geven aantrekkelijker en gemakkelijker.