Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek jouw creativiteit door een scrapbook te kopen

Een scrapbook kopen is een super leuk idee als jij foto’s en andere herinneringen in een creatief en stijlvol boek wil bewaren. Op HobbyResort vind je verschillende soorten scrapbooks, zoals designer binders, journals en planners. Er zit altijd wel wat bij dat aan jouw wensen voldoet. Door te scrappen, doe je mee aan een wereldwijde trend die is ontstaan in de Verenigde Staten in de jaren 90. Daar zijn miljoenen hobbyknutselaars bezig met hun herinneringen en dromen in een persoonlijk boek te verwerken. Ook in Nederland is men steeds meer bezig met deze ‘Do-It-Yourself’ activiteit, omdat er ook steeds meer mogelijkheden zijn. Doe inspiratie op via de website van HobbyResort, bekijk filmpjes op YouTube of pin al jouw favoriete creaties op Pinterest. Er is altijd wel iets te doen!

Ontdek welke stijl bij jou past

Wil jij een scrapbook kopen? Bekijk alle materialen en ontdek alle mogelijkheden via HobbyResort. Koop designpapier om als achtergrond te gebruiken, koop stempels die passen bij jouw boek of schaf diverse embellishments aan om jouw verhaal te kunnen vertellen. Er is genoeg materiaal te vinden om jouw boek persoonlijk te maken. Deel je mooiste herinneringen door het gebruik van foto’s, knutsels en decoraties. Dat is toch veel leuker dan foto’s delen via je smartphone? Als jij net begint met scrappen, is het allereerst aan te raden om washi-tape, stiften, stempels en designpapier te kopen. Met deze simpele materialen maak jij al meteen de kleurrijkste creaties.

Bestel direct zodat jij snel met je hobby kan beginnen

Heb jij genoeg inspiratie opgedaan en ben je er klaar voor om jouw eigen scrapbook te kopen? Bekijk de webshop en bestel jouw favoriete items. Als jij deze bestelt op een werkdag voor 15.00 uur, dan wordt jouw pakket dezelfde dag nog verzonden. Dat is ideaal als je niet lang kan wachten om te beginnen! Plaats je ook nog een bestelling van € 45,- of meer? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Met welke herinneringen begin jij?

https://www.hobbyresort.nl/