Living Smart
Image default
Woningen

Ontvang een goed bod wanneer u uw huis laat opkopen met de makelaar

Wanneer u een huis gaat verkopen, verwacht u enkel geld te mogen ontvangen. Echter komen er ook voor u als verkoper enkele extra kosten bij kijken. Administratieve kosten voor de notaris bijvoorbeeld. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s. Uw huis verkopen tegen een mooi bod, doet u dus met deze specialist.

Laat op een prettige manier uw huis opkopen voor de beste prijs

Wanneer u uw huis gaat verkopen hecht u vooral belang aan twee zaken: hoe snel het wordt verkocht en natuurlijk het bedrag dat u daarvoor krijgt. Laat uw huis door CVB Vastgoed opkopen en u krijgt het beide. Binnen een paar werkdagen wordt er al een bod op uw woning gedaan. En dat is een bod dat er niet om liegt! Maar er is nog een reden waarom deze makelaar een streepje voor heeft. U staat als cliënt namelijk altijd op de eerste plaats. Het verkopen van uw woning is niet alleen een financiële aangelegenheid, maar ook een emotionele. CVB Vastgoed biedt u alle ruimte en u verkoopt alleen als dit voor u goed aanvoelt.

Laat uw huis opkopen door een partij die binnen twee werkdagen met een goed bod komt

Wilt u uw huis snel op de markt plaatsen en verkopen? Dan maakt het u vast minder uit of de markt goed is of net niet. U heeft geen tijd om de woning maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Daar bovenop neemt CVB Vastgoed ook de administratieve kosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.