Living Smart
Image default
Attracties

Op schoolreis naar één van de drie gezellige Billybird parken

Ben je op zoek naar een leuke schoolreis of een gezellig dagje uit met het gezin? Dan ben je bij één van de drie Billybird parken aan het juiste adres. Het recreatiebedrijf heeft als doel om eenvoudig en tijdloos vermaak voor iedereen mogelijk te maken. Dankzij de veelzijdigheid van de parken en de aantrekkelijke ticketprijzen kan iedereen zonder al te veel moeite een dagje weg of schoolreis organiseren. Het openluchtzwembad en de twee speeltuinen/pretparken bevinden zich in Brabant en Limburg.

Op schoolreis naar Hemelrijk

Hemelrijk in Brabant is een gezellig en overzichtelijk park, waarbij zowel de binnen- als buitenspeelattracties zich rond een plas bevinden. Ook het water zelf staat garant voor vermaak; zo kun je lekker ronddobberen in het strandbad. Heb je zin in een beetje sportieve activiteit? Dan stap je in een waterfiets. De speeltoestellen en overige attracties zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Organiseer je dus een schoolreis voor diverse klassen of heb je kinderen van uiteenlopende leeftijden? Dan weet Hemelrijk daar toch een mouw aan te passen.

Op ontdekkingstocht in Drakenrijk

Ook Drakenrijk in Limburg is een prima keuze voor wie schoolreisjes of uitjes voor het gezin wil organiseren. Net als Hemelrijk is ook dit park geschikt voor jong en oud. Behalve het strandbad en talloze speeltoestellen bevindt zich in het park ook een bijzonder bos. Het bos waar het park zijn naam aan heeft ontleend, want hier wandel je langs grote draken die tussen de bomen zijn verscholen. Elke draak heeft zijn eigen verhaal. Zo wordt deze schoolreis ook nog eens een spannende ontdekkingstocht!

Urenlang waterplezier in Het Run

Op zoek naar de beste schoolreis voor in de warme zomermaanden? Deze heb je bij Het Run gevonden! Het openluchtzwembad biedt in de warmste maanden van het jaar sportiviteit en ontspanning voor alle leeftijden. Krijg je honger van alle waterpret? Ook daar heeft Het Run een oplossing voor. Bij het horecaverkooppunt koop je de lekkerste versnaperingen, zodat je er daarna weer flink tegenaan kunt!

https://billybird.nl/hemelrijk/