Living Smart
Image default
Woningen

Posters voor een nieuwe woonstijl

Om je woning leuk aan te kleden heb je verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om het meubilair te vervangen of om te kiezen voor een ander laminaat. In veel gevallen zijn dat prijzige oplossingen waar je niet altijd voldoende budget voor hebt. Je kan het ook slim aanpakken en rekening houden met de beschikbare middelen. De uitstraling van je woning kan je namelijk eenvoudig upgraden met indrukwekkende posters. Zo geef je jouw woning in een handomdraai een frisse en moderne look.

Posters voor een nieuwe woonstijl
Moderne posters werken niet alleen verfrissend in je woonkamer, ze zijn ook bijzonder decoratief in andere vetrekken. Denk bijvoorbeeld aan de hal zodat je bij binnenkomst al wordt begroet door een grafisch zeer aantrekkelijk ontwerp. Ook voor de slaapkamer zijn diverse posters en prints verkrijgbaar. Het grote voordeel is dat je ze in bijna elk denkbaar formaat kan bestellen. Ben je zelf creatief aangelegd, lijst dan de posters in. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor kleinere posters die je in een passe-partout lijst aan de muur bevestigd. Zo oogt de ruimte modern, fris en geef je het ook nog eens een luxe uitstraling.

Complete fotowand samenstellen met ingelijste posters
Waar je voorkeur ook naar uit mag gaan, in veel gevallen kun je zonder problemen je favoriete afbeelding vinden. Heb je voldoende ruimte, kies dan voor een mooie collage aan de muur met afbeeldingen in diverse formaten. Desgewenst kun je dit combineren met ingelijste foto’s die je zelf hebt gemaakt. Op die manier combineer je de prachtige posters met hele persoonlijke herinnering. Je kan ook een echte fotowand samenstellen met een persoonlijk tintje. Ook andere combinaties zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een goed gekozen tekst op de muur die je omringd met mooi ingelijste posters. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en niemand anders heeft het in huis hangen.