Living Smart
Image default
Bedrijven

Tips voor het stijlen van je interieur

Een interieurarchitect of designer kost al snel veel geld. Veel mensen vinden dat zonde. Ze denken dat ze zelf ook een heel eind kunnen komen. En dat is ook zo! Hier 3 belangrijke tips als je zelf je interieur gaat stijlen!

1. Onderzoek in design

Doe je onderzoek en verdiep je in de wereld van alles wat met design te maken heeft. Neem een abonnement op woontijdschriften en lees blogs op internet. Zo kom je er precies achter wat bij jou past en wat jij mooi vindt. Maar denk ook aan de praktische kant van het stijlen. Er zijn een hoop trends die er heel mooi uit zien, maar die simpelweg niet passen bij jouw huis of leefstijl!

2. Vertrouwen in je smaak

Als je aan jezelf twijfelt en je eigen vaardigheden en smaak niet serieus neemt, blijf je twijfelen. Je zult nooit keuzes kunnen maken of telkens bij vrienden en kennissen blijven polsen wat zij ervan vinden. Dus vind je zelfvertrouwen! Zo maak jij de keuzes die bij jou passen en dat leidt tot een mooier eindresultaat.

3. Kies je stijl en blijf erbij

Als je eenmaal bent begonnen met het onderzoeken, kom je er al snel achter waar vaak je oog op valt en wat dus eigenlijk echt jouw smaak is. Zo kun je je richten op die specifieke stijl en daar bijpassende accessoires en elementen bij zoeken, zodat uiteindelijk alles bij elkaar past. Ga jij voor de tegels, vloer of schapenhek wat niemand uit jouw omgeving