Living Smart
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur in Alblasserdam voor diverse gelegenheden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor zaalverhuur in regio Alblasserdam? Misschien heeft u een besloten feest, bedrijfsevent, vergadering of teamuitje dat u wilt organiseren? Dan is het verstandig om het bedrijf De Krom uit Oud-Alblas in te schakelen! De locatie ligt aan het schilderachtige riviertje de Alblas en is inmiddels uitgegroeid tot een sfeervolle brasserie. U kunt hier natuurlijk terecht voor een feest of evenementen als u uit Alblasserdam komt, maar ook voor mensen die woonachtig zijn in Sliedrecht of Papendrecht is dit een perfecte locatie. De Krom beschikt over diverse ruimtes die verschillende groottes hebben. Of u nu met een groep van 25 of 250 mensen wilt komen: er is altijd een geschikte zaal voor u bij De Krom in Oud-Alblas.

Een geschikte zaal huren in een sfeervolle omgeving

Bent u geïnteresseerd in zaalverhuur van De Krom, nabij Alblasserdam? Door een zaal te huren bij dit bedrijf, profiteert u niet alleen van de beste zalen op een prachtige locatie, maar ook van uitstekende service. Wanneer u kiest voor zaalverhuur in Alblasserdam heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. Zo verzorgen ze de catering, volledig afgestemd op uw wensen. De locatie is gelegen in een mooi groen gebied. Hierdoor is zaalverhuur in Alblasserdam van De Krom perfect voor een borrel, maar ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een trouwerij! Laat de specialisten van dit bedrijf uw zorgen uit handen nemen en alles van A tot Z verzorgen. Wilt u een zaal huren met een thema? Geen probleem! Ze passen hun diensten perfect aan op uw wensen. Daarom kiest u voor zaalverhuur in regio Alblasserdam van dit bedrijf.

Neem contact op met de medewerkers van dit bedrijf

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal nabij Alblasserdam, in de buurt van Papendrecht? Neem dan gerust contact op met de medewerkers. Het is ook mogelijk om de zaal eerst te bezichtigen en uw wensen door te nemen. U vindt de contactgegevens op de website van De Krom.

https://www.dekromoudalblas.nl/