Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Uw terras aankleden voor de herfst

Nu de bladeren van kleur beginnen te veranderen en de temperaturen beginnen te dalen, is het tijd om na te denken over hoe u uw terras kunt aankleden voor de herfst. Het is immers niet omdat het weer afkoelt dat u uw buiten loungesets aluminium vaarwel moet zeggen! Met een paar eenvoudige aanpassingen kunt u uw terras gezellig en uitnodigend maken, perfect om vrienden en familie te ontvangen of te genieten van een rustige avond thuis. Hier zijn een paar tips om u op weg te helpen.

1. Breng wat warmte met een vuurplaats of chiminea

Een vuurplaats of chimenea toevoegen aan uw terras is een geweldige manier om een gezellige sfeer te creëren. Ze zorgen niet alleen voor warmte, maar geven ook een warme gloed die perfect is voor kille avonden. Als u geen zin hebt in het gedoe met hout, zijn er vele opties die werken op propaan of aardgas. Zorg wel voor voldoende zitplaatsen, zodat uw gasten kunnen genieten van de warmte!

2. Voeg wat kleur toe met op de herfst geïnspireerde decoratie

Een van de mooiste dingen aan de herfst zijn de prachtige kleuren van de bladeren die veranderen. Breng iets van die schoonheid naar uw terras door decor in rijke herfsttinten toe te voegen. Zoek naar kussens, tapijten en dekens in rode, oranje en gele tinten. En vergeet niet wat groen toe te voegen! Potten met pruimen zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen en ze blijven tot ver in het herfstseizoen mooi.

3. Maak het gezellig met buitenverlichting

Nu de dagen korter worden, is buitenverlichting belangrijker dan ooit. Touwtjes zijn een geweldige manier om sfeer te creëren, terwijl lantaarns zowel licht als warmte kunnen geven. Kaarsen zijn een andere optie, maar zorg ervoor dat u brandvrije kaarsen gebruikt als u ze gebruikt in de buurt van brandbare materialen zoals houten meubilair of gedroogde bladeren.

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/