Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Vijf musthaves voor een productieve kantoor dag

Vijf musthaves voor een productieve kantoor dag

Ben jij een drukke professional die een groot deel van de dag op kantoor doorbrengt? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn. Met deze 5 musthaves voor een productieve kantoor dag, ben jij altijd ready to go en creëer je een fijne en georganiseerde werkplek en werkdag voor jezelf.

 

Gezonde voeding als basis

Wanneer je de hele dag aan je bureau zit en druk bezig bent met jouw taken, is het belangrijk om goed te eten en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Een lunchbox is hierbij onmisbaar. Kies voor een stevige en handige variant en vul deze met een voedzame en gezonde lunch. Hierdoor voorkom je dat je naar bewerkte snacks of ongezonde traktaties grijpt en houd je je energielevel op peil gedurende de dag. Zo is de bento lunchbox de perfecte uitkomst! 

 

Gehydrateerd blijven  met een waterfles

Naast goede voeding is het belangrijk om voldoende water te drinken. Een waterfles is hierbij essentieel. Het is niet alleen milieuvriendelijk om herbruikbare flesjes te gebruiken, maar het helpt je ook herinneren om voldoende water te drinken. Zet de fles daarom goed zichtbaar op je bureau en drink gedurende de dag regelmatig een slokje. Zo blijf je gefocust en geconcentreerd!

 

Zo houd je alles bij!

Nog iets wat onmisbaar is als je een drukke dag op kantoor hebt, is een notitieblok. Of je nu aantekeningen wilt maken tijdens een vergadering, een to-do lijstje wilt opstellen of even snel een reminder wilt noteren, een notitieblok komt altijd van pas. Zorg dat je een compact notitieblok of boekje hebt dat in je tas past, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

 

Headset voor elke online meeting of telefoontje

Veel professionals hebben dagelijks te maken met telefoontjes en video calls. Om ervoor te zorgen dat je niet gestoord wordt door achtergrondgeluiden en omgevingslawaai, is een goede headset essentieel. Investeer in een kwalitatieve headset met goed geluid en microfoon, zodat je altijd en overal professioneel overkomt. Daarnaast is het hebben van een headset met noise cancelling ook raadzaam. 

 

Ook jouw handen zijn toe aan hydratatie 

Wanneer je de hele dag achter de computer zit en geen fysiek werk doet, drogen je handen snel uit. Een goede handcrème is daarom een musthave voor een productieve kantoor dag. Kies voor een crème die snel intrekt en niet te vettig is, zodat je geen vlekken op je toetsenbord achterlaat.

 

Met deze 5 musthaves voor een productieve kantoor dag, ben je altijd goed voorbereid en creëer je een fijne en georganiseerde werkplek voor jezelf. Of je nu veel vergaderingen hebt, de hele dag achter de computer zit of veel telefoontjes pleegt, deze essentials zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen gedurende de dag. Vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen en geniet van elke werkdag!

 

https://www.mymepal.com