Living Smart
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen mensen voor een rollator van Rollz

Wanneer mensen slecht te been zijn willen ze toch nog de vrijheid hebben die ze hadden toen ze nog goed konden lopen, een goede rollator helpt hierbij. Een goede rollator biedt namelijk ondersteuning voor tijdens het lopen, zo is het mogelijk om tussendoor te rusten op de rollator of te kunnen steunen wanneer er onbalans is. Omdat een rollator veel verantwoordelijkheid krijgt moet het dus een vertrouwde en kwalitatief goede rollator zijn. De rollators van Rollz zijn dit, er is namelijk jarenlang door specialisten gewerkt aan het ontwerp van de Rollz rollators. Uiteindelijk zijn er vier rollators op de markt gekomen, allemaal met een ander doeleinde, wel hebben ze gemeen dat ze van de beste kwaliteit zijn. 

Rollz flex

De Rollz flex is een wendbare rollator, deze rollator is dan ook ideaal om boodschappen mee te doen. Het handige van deze rollator is ook dat er een tas in zit, hierdoor is het niet meer nodig om met een boodschappentas te slepen. Ook biedt deze rollator ondersteuning bij de stabilisatie wanneer er bijvoorbeeld een product uit de schappen gepakt moet worden. 

Rollz Motion (Performance)

Voor het lopen van lange afstanden is de Rollz Motion ideaal, de Rollz Motion is een wat grotere rollator die kan worden omgebouwd tot rolstoel. Een wandeling met de familie is dus gewoon mogelijk. Wanneer het lopen te veel wordt is er de mogelijkheid om uit te rusten in de rolstoel. Naast de normale Rollz Motion is er ook de Rollz Motion Performance, het is precies dezelfde rollator maar de Rollz Motion Performance heeft banden gevuld met lucht waardoor het mogelijk is om door ruig terrein heen te lopen. 

Rollz Motion Rhythm

Voor mensen met parkinson is de Rollz Motion Rhythm in het leven geroepen, deze rollator stimuleert namelijk het looppatroon. Ook biedt het de ondersteuning voor als de benen niet meer meewerken. Door kleine schokjes in de handen wordt ervoor gezorgt dat er geen kortsluitingen in de hersenen kunnen ontstaan.