Living Smart
Image default
Dienstverlening

100% opleveringsgarantie bij huisontruiming

Het is een intensieve, belastende klus: het bezemschoon opleveren van het huis van een dierbare die net overleden is. Gelukkig zijn er bedrijven die deze job van u kunnen overnemen. Een firma als Alle Rommel Opgeruimd bijvoorbeeld heeft jarenlange ervaring in deze branche. ARO heeft veel particulieren als klant, maar werkt ook voor bedrijven, gemeentes en instellingen. Onder het dienstenpakket vallen:

-opruimen van overgebleven meubels, wit- en zwartgoed;

-wegbrengen van boeken, tijdschriften, kleding en schoeisel;

-verwijderen van gordijnen, vitrages, vloerbedekking en parket;

-weghalen van spijkers en schroeven in de muren;

-schoonmaken van het huis.

Van te voren krijgt u een planning met einddatum en een prijsopgaaf. Het Alle Rommel Opgeruimd team is gegarandeerd op tijd klaar. Voor financiële verrassingen komt u niet te staan.

 

ARO wordt geleid door Wilfred Meier Nolte. Hij werkt nauw samen met een aantal trouwe collega’s. Discretie bij huis ontruimen na overlijden is voor Alle Rommel Opgeruimd een vanzelfsprekende zaak. De medewerkers rijden in auto’s en busjes zonder reclame en ze dragen neutrale kleding. Met de complete inboedel, zelfs het kleinste ornament, wordt respectvol omgegaan. Er wordt overigens pas gestart met de werkzaamheden als de familie alle belangrijke spullen heeft meegenomen. Het gene dat overblijft, wordt bijvoorbeeld naar het Leger de Heils in de buurt gebracht. Kapotte of versleten meubelstukken en apparatuur levert Alle Rommel Opgeruimd af bij de plaatselijke milieustraat. Vanzelfsprekend gebeurt alles in goed overleg met de klant.

 

De gratis opleveringsgarantie van ARO betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eindakkoord door de woningbouwvereniging of huiseigenaar. De eisen waaraan een leeggehaalde woning tegenwoordig moet worden, zijn bekend en daar wordt naar gehandeld. Bent u geïnteresseerd in wat Alle Rommel Opgeruimd voor u kan betekenen? Neem vandaag contact op en informeer naar de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u binnen enkele dagen een offerte op maat. Hierbij de contactgegevens: 06 – 41 56 82 42, info@allerommelopgeruimd.nl. Een persoonlijk gesprek behoort zeker tot de mogelijkheden. Dat kan op kantoor bij ARO in Noordwijkerhout of bij u thuis.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl