Living Smart
Image default
Toerisme

Een uitgebreide rondvaart door Amsterdam

Wilt u ook een uitgebreide rondvaart maken door de prachtige grachten van Amsterdam? Of u nu op zoek bent naar een gezellig uitje voor familie, vrienden of collega’s; met een rondvaart door Amsterdam zit u altijd goed. Een rondvaart is namelijk een geschikte activiteit voor diverse gelegenheden. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die uw rondvaart in Amsterdam tot in de puntjes verzorgd, dan is Rederij ’t Smidtje een uitstekende keus. Bij deze aanbieder geniet u niet alleen van een sfeervolle boot, maar ook heerlijk eten en drinken behoort tot de mogelijkheden. Doordat deze aanbieder verschillende arrangementen aanbiedt zit er bovendien altijd een geschikte optie bij voor uw specifieke gelegenheid.

Een duurzaam boottocht arrangement

De boten van Rederij ’t Smidtje zijn niet alleen enorm sfeervol en gezellig, ze zijn ook nog eens heel duurzaam. Het laatste wat u wilt is de prachtige grachten van Amsterdam vervuilen tijdens uw rondvaart. Bij dit bedrijf zijn alle boten volledig elektrisch. Al deze 13 elektrische boten hebben bovendien hun eigen uitstraling en sfeer. Daardoor kiest u een boot die helemaal aansluit op uw wensen en behoeften. Nu u een keuze heeft gemaakt tussen deze boten is het tijd om te kiezen voor een geschikt arrangement. Of u nu op zoek bent naar een borrelarrangement, een dinerarrangement of een vergaderarrangement; bij Rederij ’t Smidtje is het allemaal mogelijk.

Vraag een offerte aan voor uw ideale rondvaart

Doordat deze rederij beschikt over meer dan 50 op- en afstappunten is het altijd makkelijk om een geschikt punt te kiezen. Reist u bijvoorbeeld met het ov naar Amsterdam voor de rondvaart? Dan kiest u een opstappunt dat dicht bij het desbetreffende station is gelegen. Heeft u een auto die u ergens moet parkeren? Dan is er een opstappunt bij een parkeerplaats voor u! Zo bepaald u dus welke boot, welk arrangement en welk opstappunt voor u het beste is. Neem contact op met het bedrijf voor een vrijblijvende offerte.

https://smidtje.nl/