Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

In de Biesbosch wandelen is een moment van rust

Door in de Biesbosch een heerlijk stuk te wandelen, geniet u van de rust en van de diversiteit in flora en fauna waar dit prachtige natuurgebied over beschikt. De Biesbosch is een van de grootste natuurparken in Nederland. Wilt u tijdens het wandelen een pauze inlassen? Ga dan lekker wat eten en drinken bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch en geniet van het heerlijke zonnetje op hun gezellige terras. Hier bestelt u diverse gerechten van de uitgebreide kaart: van overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken tot voortreffelijke soepen. Terwijl u heerlijk geniet van een hapje en een drankje, kijkt u uit over het prachtige natuurgebied. Welke planten en dieren gaat u na de lunch tegenkomen?

Sta oog in oog met de meest zeldzame dieren in Nederland

U heeft heerlijk gegeten en gedronken bij het gezellige restaurant en u besluit verder te gaan met de wandeling. U kijkt uw ogen uit! In de Biesbosch vindt u namelijk diverse dieren, waaronder verschillende zeldzame watervogels, vossen, reeën, boommarters, hazen en bevers. Ja, zelfs de bever is een geliefde inwoner en een echt icoon van dit prachtige natuurgebied. Wilt u het grootste knaagdier van Europa ontmoeten? Ga dan eens mee met een bevertocht en kom oog in oog te staan met dit schattige beestje.

Naast bijzondere dieren vindt u ook zeldzame planten in de Biesbosch

Dit natuurpark biedt niet alleen bijzondere fauna aan, maar ook prachtige flora. In dit natuurgebied groeien bijvoorbeeld dotterbloemen, de Oosterse gele morgenster, knoopkruid en de grote pimpernel. Naast deze mooie bloemen en planten vindt u nog veel meer bijzondere flora, zoals de spindotter en Noords walstro, een plant die zeer zeldzaam is in Nederland. Maak ook eens een heerlijke wandeling langs de bloemenpracht van de Hengstpolder en het Kraaiennest, een echte lust voor het oog. In de Biesbosch kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de frisse en schone lucht, iets wat zelden nog in Nederland te vinden is.

Kom heerlijk wandelen in de Biesbosch

Als u even lekker wilt ontspannen, dan is wandelen in de Biesbosch een ontzettend goed idee. U bent dat in beweging en geniet van alle bijzondere bloemen, planten en dieren die dit prachtige natuurgebied rijk is. Wilt u graag een uitgestippelde wandelroute volgen? Neem dan contact op met Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Zij geven u graag informatie over dit prachtige nationale park en hebben diverse wandelroutes voor u klaar liggen. Kom heerlijk wandelen en ontdek alle inwoners van het nationale park de Biesbosch!

https://biesboscharrangementen.nl/