Living Smart
Image default
Winkels

Beveilig je waardevolle spullen!

Kluis&Co (onderdeel van beveiligingsspecialist Kop Beveiliging) is de nieuwe speler op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met een enorme ervaring op het gebied van beveiliging is Kop Beveiliging zonder twijfel een specialist op dit gebied. Een kluis kopen doe je vanaf nu dan ook het beste in deze nieuwe en gebruiksvriendelijke webshop.

Kop Beveiliging komt uit Leerdam (Gelderland,in het midden van Nederland) en bedient vanuit haar hoofdkantoor particulieren en bedrijven door het hele land. Met een toenemend aantal inbraken in Nederland en daarmee een goeiende markt voor met name particuliere kluizen was het in 2015 voor Kop Beveiliging hoog tijd om deze webshop te lanceren.

Kluis&Co onderscheidt zich door uitgebreide service en het leveren van aanvullende diensten zoals professionele montage (met bv chemische ankers). Ook worden alleen maar hoogwaardige producten van de bekende en betere merken geleverd. Dus geen goedkope, namaak kluizen die inbrekers zo open hebben..

Naast inbraak -en brandwerende kluizen en archiefkasten is Kluis&Co ook het adres als het gaat om wapenkasten, thuiskluizen, datasafes, eurosafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

In het bezit van het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kop Beveiliging de ideale partner als het gaat om kluizen en archiefkasten. Kluis&Co voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus.

Naast kluizen en archiefkasten worden er in de webshop ook diverse accessoires verkocht. Profiteer nu van de scherpe prijzen en de jarenlange ervaring van echte vakmensen als het gaat om beveiliging. Bekijk snel de webshop Kluis&Co! Mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

http://kluisenco.nl/