Living Smart
Image default
Bedrijven

Bezuinigen op de energierekening

Toen wij deze woning kochten zat er nog geen vloerverwarming in. Dit is iets wat wij nog graag wouden. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit te laten aanbrengen in onze woning omdat wij ook wat wouden bezuinigen op de energierekening. Hiervoor moest veel gebeuren. Naast dat de vloerverwarming geplaatst moest worden moest ook de oude vloer eruit worden. En hiervoor moesten we eerst onze benedenverdieping leeghalen zodat ze snel aan het werk konden met onze vloer. Ook moesten we zo een nieuwe vloer vinden voor onze benedenverdieping. Dit vonden wij een lastige keuze en dus gingen we snel opzoek naar een bedrijf dat ons hierbij kon helpen. Uiteindelijk wisten we dat we een pvc-vloer wouden en dus moesten we opzoek naar pvc vloeren in Enschede. Tijdens deze zoektocht kwamen we uit bij Krabbe stoffering. Zij hadden een brede voorraad en konden ons enorm goed helpen aan nieuwe vloer.

Waarom een pvc-vloer nemen?

Nadat we erg veel getwijfeld hadden tussen verschillende vloeren is onze keuze gegaan naar een pvc-vloer. Dit was voor ons de juiste keuze en dit paste dan ook het best bij onze woning. Naast dat deze pvc vloeren erg mooi en strak staan in een woning kent het nog meer voordelen. Zo zijn ze erg geschikt voor bij een vloerverwarming waar wij dus ook juist naar opzoek waren. Ook beschikken ze over een hoge kras- en slijtvastheid. Ook is de vloer geluiddempend wat ook een van onze eisen was. Ook zijn deze vloeren erg onderhoudsvriendelijk wat voor de schoonmaak ook erg handig is.

Zonnepanelen laten plaatsen

De reden dat wij graag vloerverwarming wouden laten instaleren is omdat we graag de energierekening wat omlaag te krijgen. Dit is met een vloerverwarming zeker nodig omdat er bijvoorbeeld geen andere verwarmingen bij aan hoeft te zetten. Ook het plaatsen van zonnepanelen helpen natuurlijk hier ook erg goed bij. Hiervoor gingen we opzoek naar zonnepanelen in Losser. Hierbij kwamen we uit bij Keurig Advies. Zij hebben uiteindelijk snel en vakkundig zonnepanelen bij ons geplaatst.