Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Breng groen aan in het interieur of in de kantoorruimte en kies voor LivePicture GO

Je hebt vast en zeker al eens gehoord van een groene wand. Deze wand, gevuld met planten en bloemen, kunnen tot een echte eyecatcher worden gerekend. Wil je graag intensief onderhoud liever voorkomen en een groene wand in het klein, dan biedt LivePicture GO van Mobilane de ideale uitkomst. Je voegt namelijk op een speelse wijze verticaal groen aan je werk-, leer- of leefomgeving toe.

 

Een groen kunstwerk van Mobilane is makkelijk in onderhoud

Weet je van jezelf dat je geen groene vingers hebt of heb je simpelweg niet veel tijd om een LivePicture GO te onderhouden? Maak je maar geen zorgen, want dankzij de leegmelder zie je direct wanneer het tijd is om het waterreservoir aan te vullen. Ga je voor een langere tijd op vakantie of is het kantoor dicht tijdens de bouwvakvakantie? Een goed gevulde watervoorraad voorziet de planten vier weken water. Ook krijgen de planten de juiste hoeveelheid water dankzij de capillaire werking van de plantcassette.

 

Tuinieren in huis is nog nooit zo makkelijk geweest met de producten van Mobilane

Eenvoudig groen, zo kun je de producten van Mobilane het beste omschrijven. Het groene kunstwerk bestaat uit een aantal sleuven en een uitneembare plantcassette. Deze vul je vervolgens met planten die aansluiten op je eigen smaak en voorkeur. Of je nu gaat voor een modulaire toepassing of een single toepassing, met LivePicture is niets te gek. Je kunt hierdoor binnen een mum van tijd je eigen speelse wandcollage creëren. Het monteren gaat makkelijk dankzij de twee bijgeleverde schroeven en het duidelijke installatie sjabloon. Wil je graag weten wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan gerust eens een keer contact op met de specialisten van Mobilane.

 

 

 

Facility Point Arnhem – Kantoor huren in Arnhem?