Living Smart
Image default
Bedrijven

De laatste woontrends lees je hier!

Ben jij iemand die van vernieuwing houdt in je woning? Denk aan het opnieuw inrichting van je woning, leuke decoraties toevoegen of een nieuw likje verf op de muur? Dan ben je vandaag op het goede online webadres! Wij hebben voor de mensen die wel van een nieuwe look houden in hun huisje een aantal leuke woontrends die super eenvoudig toe te passen zijn! Dus lees snel verder om zo snel mogelijk je stulpje te laten stralen. 

Breng elementen uit de natuur je huis in 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat men het meest tot rust komt in de natuur. Veel binnenhuisarchitecten, meubel en woon decoratieontwerpers weten hier goed gebruik van te maken en hebben verscheidende dingen ontworpen met allerlei elementen uit de natuur die voor een fantastische look zorgen in je woning. Denk aan materialen als hout, marmer en natuurlijke kleuren geïnspireerd van bloemen. Nu denk je vast: hoe breng je al deze natuurlijke aspecten je huis in? Nou super eenvoudig! Denk maar aan het toevoegen van rietenmandjes in je kamer, kamerplanten, houtensalontafel of een Brühl Roro meubel die je gelijk een Scandinavisch gevoel geeft! 

Rust en ruimte 

Een andere woontrend die de laatste jaren erg in trek is, is de rust en ruimte terug laten in de kamers die in je huis te vinden zijn. Het is hierbij belangrijk om zo min mogelijk onnodige dingen in het zicht te hebben staan. We hebben het al druk genoeg in ons sociale en drukke werkleven, hierom is het van belang om alle chaos in huis te vermijden. Denk aan onnodige boeken, papierenstapels, kleding, tassen en andere prulletjes goed op te bergen. Richt ook je woning niet te druk in. Overal een kastje, schilderij of woondecoratie plaatsen zorgen voor veel drukte in je woonkamer. De kunst is zo min mogelijk op te hangen en hier een daar een eye catcher te plaatsen. Op zoek naar iets leuks? Klik dan hier: meubelwinkel Groningen. 

Thuiskantoor georiënteerd 

Andere trend die door het coronavirus is ontstaan is het thuiswerken. Nu het virus minder grip heeft in ons landje, zijn de meeste mensen wel gewend geraakt aan het werken in je eigen stulpje. Om je productiviteit en concentratie goed op pijl te houden is inrichting erg belangrijk. Zorg altijd voor een opgeruimd desk, overweeg om een elektrisch verstelbaar bureau te plaatsen, planten voor een gezonde atmosfeer en hang een inspirerend schilderij om je creativiteit te stimuleren.