Living Smart
Image default
Bedrijven

Tips voor het creëren van een echte she shed!

Als vrouw is het ontzettend belangrijk om je eigen plekje te hebben. Een plek waar je even weg bent van je partner, te ontspannen van de dagelijkse sleur, maar ook om lekkere te borrelen met je vriendinnen en je volledig creatief te voelen. Een plek waar dit allemaal mogelijk is, is in je eigen sheshed! Geen idee wat een sheshed is? Nou, het is eigenlijk de vrouwelijke versie van een men cave. Maar hoe creëer je een eigen sheshed? In deze blog helpen wij je een handje en beschrijven we een aantal dingen die je kunt doen om tot je eigen droom sheshed te komen! 

Bepaal een ruimte 

Om tot je eigen hobbykamer te komen is het eerste instantie van belang een ruimte te kiezen in je woning. Wellicht kun je een logeerkamer die amper gebruikt wordt omtoveren tot je eigen vrouwelijke versie van een man cave of misschien heb je genoeg ruimte om je garage hiervoor te gebruiken. Zijn alle kamers in gebruik? Bouw dan zelf een tuinhuis waar je je tijd kunt spenderen! 

Maak een lijst met wensen en behoeften 

Nu je een ruimte hebt bepaald is het tijd om te kijken hoe je jouw sheshed wilt inrichten! Een manier om dat te doen is door al je interesses op te schrijven. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een moodboard. Knip foto’s uit magazines van dingen die je mooi vindt, afbeeldingen van natuurlandschappen en misschien wel een van je lievelingsdieren. Tip! Organiseer een leuke brainstormsessie met je vriendinnen om op ideeën te komen waar je zelf snel niet denkt. 

Tijd om inkopen te doen! 

Na een succesvolle brainstormsessie is het tijd om alle benodigdheden in te kopen die je helpen bij het creëren van je eigen womancave. Denk aan prachtige decoraties, woonattributen, minikoelkast, Playstation, instrumenten, bankstel noem maar op! Moet je nog veel klussen? Vergeet dan niet om het juiste gereedschap in huis te hebben. Niks is vervelender dan er tijdens het plaatsen van je nieuwe vloer van Luxury Floors erachter komen dat je gereedschap mist. Liever laminaat laten leggen door een professional voor je sheshed? Dan zit je bij Luxury Floors ook op het goede adres!