Living Smart
Image default
Woningen

Dingen die je nodig hebt in een nieuwe woning

Heb jij een woning gekocht of ga je verhuizen? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!  Er zijn natuurlijk een aantal belangrijke dingen die je nodig hebt en je niet moet vergeten. We hebben het allemaal even voor je op een rijtje gezet. 

 

Een stukje privacy 

Gordijnen, ze kunnen niet ontbreken. Gordijnen moet je zelf meenemen of opnieuw kopen. Het komt wel eens voor dat de vorige bewoners ze laten hangen of dat je ze kan overkopen. Maar als dit niet zo is moet je ze nog aanschaffen. Gordijnen dienen voor verduisternis en privacy. Je kunt kiezen uit verschillende soorten als inbetweens, rolgordijnen, schutters, noem maar op. Je kunt ze ook op maat laten maken door bijvoorbeeld gordijnen Groningen

 

Keuken en apparatuur 

Een keuken zit natuurlijk altijd inbegrepen in een nieuw huis. Maar een koelkast niet altijd en hetzelfde geld voor een vaatwasser. Deze moet je dus ook zelf meebrengen. Bij koophuizen komt het nog wel eens voor dat je ingebouwde vaatwassers en koelkasten hebt. Een koelkast heb je wel echt nodig, maar een vaatwasser is natuurlijk geen pre. Je kunt ook nog altijd gaan afwassen. Kijk dus even wat bij jou van toepassing is. 

 

Meubelen kunnen niet ontbreken

Meubelen zitten natuurlijk ook niet inbregrepen. Deze moet je dus zelf meeverhuizen. Mocht je die dus nog niet hebben, omdat dit je eerste huis is dan moet je die zelf aanschaffen. De belangrijkste dingen zijn dan wel een bed, bank, tafel, maar ook een wasmachine en je hebt nog veel extra’s als een kast, droger en accesoires. Als het belangrijkste er eenmaal is kan de rest ook later komen. Begin dus eerst met het uitzoeken van de belangrijkste meubelen. Zo kun je er in ieder geval al heen. En vergeet ook niet een vloer en een muurkleur om het helemaal naar je eigen te maken. Mocht er al een vloer liggen, kun je die laten liggen, maar is het niet naar je smaak dan kun je die ook altijd veranderen. Hetzelfde geld voor een muurkleur. Uiteindelijk maak je natuurlijk alles naar je eigen smaak.