Living Smart
Image default
Bedrijven

IP beveiligingscamera van Onlinecamerashop.nl

Hebt u al een IP beveiligingscamera van Onlinecamerashop.nl?

U mag er ongetwijfeld niet aan denken dat inbrekers uitgerekend uw woning uitkiezen om toe te slaan. Niet alleen zorgt dit voor een heuse financiële kater, ook de emotionele gevolgen zijn niet min. Het risico is helaas nooit helemaal uit te sluiten, maar u kunt er met een IP beveiligingscamera wel voor zorgen dat dit risico aanzienlijk kleiner wordt.

Wat is een IP beveiligingscamera?

IP staat voor Internet Protocol, een camera die via het net verbonden is dus. Het grote voordeel hieraan is aan de ene kant de betere beeldkwaliteit en aan de andere kant de mogelijkheid om via WiFi de beelden te verzenden. Ook als u niet thuis bent, hebt u altijd een perfect zicht op wat er zich in uw woning afspeelt via uw smartphone of tablet en kunt u reageren op verdachte situaties. Wilt u hier zelf niet voor instaan, dan kunt u ervoor kiezen om de beelden door te sturen naar een externe meldkamer die deze taak dan van u overneemt.

Wist u dat u er bij het installeren van een IP beveiligingscamera niet alleen voor zorgt dat u bewijsmateriaal hebt in geval van een effectieve inbraak? Minstens even belangrijk is het preventieve karakter ervan. Als u weet dat een inbreker als de dood is om betrapt te worden, dan weet u ook dat de kans dat hij uw woning voorbijloopt bij het zien van de camerabeveiliging groot is. Wacht niet langer en beveilig ook vandaag nog uw woning met de professionele IP beveiligingscamera’s van Onlinecamerashop.nl

Het gerust gevoel dat u zult hebben als u uw woning achterlaat of gaat slapen, is de investering al meer dan waard. Uw adviseur helpt u graag verder om de voor u beste keuze te maken.